TV Pakker

Live fra Bremen: Dansk underholdnings- og sketchshow på TV2

Live fra BremenLive fra Bremen er et dansk underholdnings- og sketchshow, som vises på TV2 fredag aften. Showet blev vist første gang d. 25. september 2009, og det sendes live fra det tidligere Privatteateret i København. I Live fra Bremen har nogen af landets bedste komikere med som forfatter og idémænd, idet Casper Christensen, Lasse Rimmer og Lars Hjortshøj er hovedmændene bag det populære show.

Live fra Bremen er et show, som er inspireret af det amerikanske sketch- og satireshow Saturday Night Live. Under programmet tager de medvirkende værter bl.a. en aktuel begivenhed, en fremtrædende kendt person fra den sidste uge op i en noget humoristiske fortolkning. Man kan med andre ord sige, at der på en meget sjov og underholdene måde bliver gjort grin med flere episoder og kendte personer. Holdet bag Live fra Bremen har bl.a. lavet sketchs med danske politikere som Pia Kjærsgaard, Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning Schmidt. Herudover har Amalie fra Paradise Hotel, Sidney Lee, Robinson Ekspeditionen, Paradise Hotel, Thomas Blachmann og mange andre været centrum for programmets underholdning.

Værterne fra Live fra Bremen
Værterne fra Live fra Bremen har gennem de første tre sæsoner fast været Lasse Rimmer og Lars Hjortshøj, og i den første sæson medvirkede også Esben Pretzmann fra Drengene fra Angora, Christina Sederqvist fra Winiie og Karina og skuespilleren Julie Agnete Vang. I sæson 2 skete der lidt udskiftninger på værtsposterne, da Julie Agnete Vang og Christina Sederquist ikke længere var en del af holdet. Dog var skuespillerne Lene Maria Christensen, Iben Hjele, Andreas Bo Pedersen og Christiane Schamburg-Müller blevet medværter.

Igen i sæson 3 som kørte i efteråret 2010 var der sket ændringer i værtsholdet, da Christiane Schamburg-Müller og Lene Maria Christensen var holdt op. I stedet for var Sofie Lassen-Kahlke, Julie Zagenberg og Troels Malling blevet en del af holdet. Foruden det faste værtshold er der i alle programmerne en kendt gæstevært med. I den første sæson deltog Paprika Steen, Uffe Holm, Simon Kvamm, Thure Lindhardt, Iben Hjele, Simon Jul, Mick Øgendahl, Søren Malling, Zalkto Buric og Nicolas Bro, og i anden sæson var der blevet plads til Nikolaj Steen, Ditte Hansen, Michael Carøe, Nikolaj Coster-Waldau, Jimmy Jørgensen, Peter Gantzler, Uffe Rørbæk Madsen, Kirsten Lehfeldt, Jan Gintberg og Rasmus Botoft.

Gæsteværterne i sæson tre var Niels Olsen, Anders Breinholt, Anna Neye, Mie Lyhne, Anne-Grethe Bjarup Riis, Jant Gintberg, Frank Hvam, Jonatan Spang og Mette Horn.


Om 'Live fra Bremen: Dansk underholdnings- og sketchshow på TV2' #248
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker