TV Pakker

Connie Nielsen | International skuespillerinde fra Frederikshavn

Connie Nielsen er en international skuespillerinde, som er født d. 3.juli 1965 i den nordjyske by Frederikshavn, hvor hun boede de første 10 år af hendes liv. Hun danner par med Lars Ulrich, som er trommeslager i rockbandet Metallica. Sammen har de sønnen Bryce, men hun har også sønnen Sebastian fra et tidligere forhold. Parret bor i den amerikanske by San Francisco. Connie Nielsen er meget international, hvilket i den grad også er godt for hendes skuespiller karriere, idet hun både taler flydende fransk, italiensk, tysk, svensk, dansk og engelsk.

Connie Nielsens karriere
Connie Nielsen startede på sin skuespiller karriere i en alder af 15 år, hvor hun startede i hendes mors cabaret, og hun spillede også teater i den ungdomsklub, hvor hun kom. Connie Nielsen ville meget mere, og kort efter hun fyldte 18 år, valgte hun at forlade Danmark, for at forfølge skuespillerdrømmen i Sydafrika, Paris, Milano, Rom og New York. Dog startede hun med at lave forskellige modeljob i Milano og Pris, men hun begyndte stille og roligt at få små roller.

Connie Nielsens gennembrud kom, da hun i 1997 spillede med i filmen Devil´s Advocate. Efter denne film gik det stærkt for Connie Nielsen, og hun fik flere og flere internationale rolle. Det er dog også blevet plads til en rolle i en enkelt dansk spillefilm, nemlig succesen Brødre. Nogle af de film som Connie Nielsen har spillet med i er Mission to Mars, Dark Summer, Soldier, Permanent Midnight, Rushmore, Gladiator, The hunted, Basic, Return to sender, The situation, The great raid og Battle in Seattle.


Om 'Connie Nielsen | International skuespillerinde fra Frederikshavn' #316
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker