TV Pakker

Connie Nielsen | International skuespillerinde fra Frederikshavn

Connie Nielsen er en international skuespillerinde, som er født d. 3.juli 1965 i den nordjyske by Frederikshavn, hvor hun boede de første 10 år af hendes liv. Hun danner par med Lars Ulrich, som er trommeslager i rockbandet Metallica. Sammen har de sønnen Bryce, men hun har også sønnen Sebastian fra et tidligere forhold. Parret bor i den amerikanske by San Francisco. Connie Nielsen er meget international, hvilket i den grad også er godt for hendes skuespiller karriere, idet hun både taler flydende fransk, italiensk, tysk, svensk, dansk og engelsk.

Connie Nielsens karriere
Connie Nielsen startede på sin skuespiller karriere i en alder af 15 år, hvor hun startede i hendes mors cabaret, og hun spillede også teater i den ungdomsklub, hvor hun kom. Connie Nielsen ville meget mere, og kort efter hun fyldte 18 år, valgte hun at forlade Danmark, for at forfølge skuespillerdrømmen i Sydafrika, Paris, Milano, Rom og New York. Dog startede hun med at lave forskellige modeljob i Milano og Pris, men hun begyndte stille og roligt at få små roller.

Connie Nielsens gennembrud kom, da hun i 1997 spillede med i filmen Devil´s Advocate. Efter denne film gik det stærkt for Connie Nielsen, og hun fik flere og flere internationale rolle. Det er dog også blevet plads til en rolle i en enkelt dansk spillefilm, nemlig succesen Brødre. Nogle af de film som Connie Nielsen har spillet med i er Mission to Mars, Dark Summer, Soldier, Permanent Midnight, Rushmore, Gladiator, The hunted, Basic, Return to sender, The situation, The great raid og Battle in Seattle.


Om 'Connie Nielsen | International skuespillerinde fra Frederikshavn' #316
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.432 kr.
599 kr. Kr 289,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 26 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
  Telia TV 4ONE
Mindstepris 99,-
Danske tv-kanaler.
0 kr.
(Tilbud)
Kr 99,00 0 kr. 17 TV-kanaler 8/10
Læs mere
Telia TV
 
  Fullrate TV Favorit
Min. pris 1194,-
0 kr.
(Tilbud)
Kr 269,00 0 kr. 33 TV-kanaler + filmleje 10/10
Læs mere
Fullrate TV
 
TV-Pakke priser
TV Pakker