TV Pakker

Canal Digital Tilbud: Bliv klogere på Canal Digitals TV-Pakker

Find priser på TV-Pakker fra Canal Digital. Klik her.
Canal Digital er en virksomhed, som tilbyder alsidig TV oplevelser til bl.a. antenneforeninger via kabelnettet og via satellit og parabol. Da virksomheden har 20 års erfaring med at bringe digitalt TV i højeste kvalitet ud til de danske forbrugere, er Canal Digital blevet Nordens førende udbyder inden for området.

Historien bag Canal Digital
Canal DigitalVirksomheden blev grundlagt i marts 1997 af den norske telekommunikationskoncern Telenor og det franske betalingstv-selskab Canal+. Målet med Canal Digital var at tilbyde digitalt TV til de nordiske TV seere, og da ejerne havde flere års erfaring på markedet, kunne Canal Digital allerede fra begyndelsen tilbyde sine kunder abonnementer med det største og bedste udvalg af nordiske og internationale TV kanaler. Det betød bl.a., at virksomhedens abonnementer i 1998 blev de første, som fik adgang til digitalt TV samt interaktive tjenester på det nordiske marked. Da Telenor er et norsk ejet selskab, har virksomheden også aktiviteter i andre nordiske lande. For Canal Digital betyder det, at selskabet også har svenske, norske og finske afdelinger.

Canal+ bliver købt ud af Telenor
Det var kun de første 4 år af Canal Digitals levetid, at selskabet var ejet af de to førnævnte virksomheder. I 2001 købte Telenor Canal+ ud af selskabet, og i 2003 blev alle Telenors IT-virksomheder samlet under et selskab. Det betød, at den danske del af Canal Digital blev fusioneret med Telenor Vision og fik dermed navnet Canal Digital Danmark.

Canal Digital køber OE Kabel TV
Der gik ikke mange år, før Canal Digital udvidede sig, for i 2005 købte selskabet service- og internetvirksomheden OE Kabel TV. Dette opkøb medførte, at Canal Digital fik mulighed for at udbyde bredbånd, IP telefoni samt teknisk service til kabel- og antenneforeningsmarkedet i Danmark.

Hvad vil Canal Digital?
Ser man nærmere på, hvad Canal Digital er for en virksomhed, så ligger virksomheden meget vægt på at skabe stor kundetilfredshed. Dette gør virksomheden ved at levere de mest attraktive produkter og serviceydelser, hvor der er taget udgangspunkt i forbrugernes ønsker og behov. Canal Digital kan levere denne service, da virksomheden tilbyder sine kunder en stor frihed til at vælge mellem mange forskellige TV kanaler. Desuden forsøger Canal Digital hele tiden at udvikle sine produkter og ydelser, så de er mere enkle og brugervenlige. I og med virksomheden ønsker at udvikle sig for, så er det hele tiden målet at være den førende virksomhed på markedet, også når det gælder fremtidens nye muligheder inden for kommunikation og TV.

Kerneværdier hos Canal Digital
Ifølge Canal Digital vil virksomheden hele tiden sørge for, at deres kunder døgnet rundt kan få adgang til de mest populære danske samt udenlandske programmer. Derudover ønsker virksomheden at være den største udbyder af HDTV kanaler. Canal Digital har nogle kerneværdier, som de lægger meget stor vægt på i det daglige. Disse værdier er meget vigtige for virksomheden, da det er den måde, som de ønsker, kunderne skal opfatte Canal Digital. De omtalte værdier er, at virksomheden ønsker at være venlig, positive og hjælpsomme i forbindelse med at skabe nye løsninger til kunderne. Hertil kan det nævnes, at troværdighed er en afgørende faktor for Canal Digital. Desuden ønsker virksomheden at være underholdende og give gode TV oplevelser samt være nytænkende og udfordre fremtidens muligheder ved at se frem af.

TV pakker fra Canal Digital
Hos Canal Digital kan man vælge imellem fire forskellige TV pakker. Grundpakken, som hovedsageligt bliver tilbudt gennem antenneforeninger, har 12 kanaler. Der er her tale om DR1, DR2, TV2 samt ni andre kanaler, som vælges af antenneforeningen. Derudover får man en prøve- samt en infokanal.

Family TV pakken
Family pakken henvender sig meget til den typiske kernefamilie. Her får kunden 68 forskellige kanaler! Der er kanaler for både de små, hvor der er mange forskellige børneudsendelser. Til de støre er der kanaler som MTV, og til de ældste i familien er bl.a. 10 forskellige filmkanaler, 7 sportskanaler, 6 nyhedskanaler samt diverse kanaler med serier, dokumentarer og m.m. I Family Pakken er der også 11 HD TV kanaler inkluderet i prisen.

Family Mix TV pakken
Canal Digital tilbyder en Family Mix TV pakke som består af 37 faste kanaler, som siges at dække 90 % af den danske befolknings behov for at se TV. I pakken får man desuden 6 HD kanaler, og hver husstand kan vælge 2 valgfrie digitale kanaler uden beregning. Hvis man ønsker endnu flere kanaler til sin Family Mix pakke, kan man udvide sit abonnement med lige så mange kanaler, man ønsker, men man skal dog betale 10 kr. pr. kanal om måneden.

LOCAL TV pakken
Med Local TV pakken får man de bedste danske kanaler og Danmarks billigste adgang til fremtidens HD TV. Pakken indeholder mere end 23 digitale kanaler samt 3 HD TV kanaler.

Family med Canal+ Total
For uden de førnævnte TV pakker fås også pakken Family med Canal+ Total. Denne pakke giver den ultimative sammensætning af TV kanaler. Pakken indeholder de bedste danske kanaler fra Local pakken, alle de internationale kanaler fra Family pakken samt 13 HD kanaler. Med de ca. 82 kanaler er Family med Canal+ Total den største TV pakke Canal Digital kan tilbyde sine kunder.

Få flere kanaler med tilvalgspakker fra Canal Digital
Til Canal Digitals TV pakker tilbydes også en række tilvalgspakker. Her kan man som kunde bl.a. vælge HD tilvalgspakken til sit Family Mix abonnement. Kanalerne der findes i dette tilvalg er filmkanalerne TV2 Film HD og Silver HD, dokumentarkanalen History Channel HD, underholdningskanalen Rush HD, Eurosport HD, og fra 7. februar 2010 tilbydes også TV3+ HD.

Canal+ Total
En anden tilvalgspakke er Cana + Total, som er den største underholdningspakke. Pakken indeholder 11 Canal+ kanaler, og man vil derfor ikke længe kunne gå glip af premierefilm, ynglingsserier eller direkte sportsbegivenheder. Desuden indeholder pakken også 2 HD TV kanaler.

Canal+ Sport
Hvis man er meget interesseret i sport, vil Canal+ Sport være den ultimative tilvalgspakke. Her er alt det bedste sport samlet på en TV kanal, hvor man bl.a. finder livekampe fra den engelske Premier League samt kampe fra den Nordamerikanske ishockey liga. I denne pakke medfølger også to unikke sportskanaler i HD kvalitet.

Canal+ Film
Er det film der er ens store interesse, kan man vælge Canal+ Film, som viser de bedste og nyeste film i den højeste kvalitet. Tilvalgspakken indeholder 7 forskellige filmkanaler, der viser alt fra action, komedie, thrillers og meget mere. Hertil følger også Canal+ Film HD, og på den måde kan man sikre sig selv den ultimative biografoplevelse i sin egen stue.

Hustler pakken
Den sidste tilvalgspakke Canal Digital kan tilbyde sine kunder er Hustler pakken. Hustler pakken er kun for voksne, da den viser ucensureret erotik af højest kvalitet. Udsendelserne er produceret af markedets bedste producenter og er med de bedste stjerner inden for denne branche. Ingen andre steder kan man finde et så stort udvalg af erotiske kanaler, og Hustler pakkens udsendelser har ry for at være markedets frækkeste og mest nyskabende i nyere tid.


Om 'Canal Digital Tilbud: Bliv klogere på Canal Digitals TV-Pakker' #73
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker