TV Pakker

YouSee: Find en god og billig TV-pakke fra YouSee. Også bredbånd

Se TV-Pakker fra YouSee. Klik her.
YouSee er en af de største distributører i Danmark inden for TV- og radiosignaler. Virksomheden leverer løsninger til ca. 45 % af den danske befolkning, men faktisk dækker YouSee op til 62 %. Som kunde hos YouSee kan man få den helt store digitale løsning, idet virksomheden både leverer TV- og radiosignaler, bredbånd samt IP-telefoni.

YouSeeSelvom YouSee har flere kerne områder, så er det alligevel TV-pakkerne, som er den største forretning for virksomheden, idet godt 1,2 mio. danskere har YouSees TV-pakker. Virksomheden tilbyder sine kunder 3 forskellige TV-pakker, og de er alle sammensat efter kundernes ønsker og behov. Man kunne fristes til at tro, at man skal have flere kabler, hvis man både skal have, telefoni, bredbånd og TV fra YouSee, men faktisk har virksomheden gjort det hele så nemt, at man kan nøjes med et enkelt stik via TV-stikket til en fast pris om måneden. YouSee lægger stor vægt på, at kunderne skal være i centrum, og virksomheden vil også gøre det nemt for deres kunder. Derfor er der indført selvbetjening inden for telefoni produktgruppen. Det betyder, at alt betjeningen foregår via internettet, og det er med til at give kunderne støre fleksibilitet, da de kan få hjælp, når det passer dem.

YouSees historie
Historien om YouSee begynder allerede i 1963, hvor selskabet Jysk Telefon begynder at interessere sig for kabel TV. Man skal dog alligevel først hen til midten af 1980erne, før der rigtig begynder at ske noget på markedet for kabel TV. De daværende 4 regionale teleselskaber opstarter opbygningen af nettet for kabel TV efter en indgået politisk aftale om hybridnettet. Herefter bliver kabel TV stille og roligt danskernes foretrukne måde at se TV på.

I november 1990 vedtager Folketinget en lov, som bliver grundlaget for et landsdækkende dansk teleselskab. Selskabet Tele Danmark bliver grundlagt som et moderselskab til de 4 regionale teleselskaber. Formålet med Tele Danmark er at skabe et stærkt dansk teleselskab, som kan konkurrere på et voksende internationalt telemarked. I 1995 fusionerede de daværende regionale teleselskaber til et samlet selskab, hvilket bliver Tele Danmark. Efter denne fusion opstod det første landsdækkende selskab inden for kabel TV, som fik navnet Tele Danmark Kabel TV.

Tele Danmark Kabel TV bliver i slutningen af 1990erne et af de første selskaber i Danmark, som levere digitalt TV. Efter årtusinde skiftet skifter Tele Danmark navn til TDC, og det er også i år 2000, at udbygningen af vejen til internetadgang via kabel TV nettet til danskerne påbegyndes. 5 år senere udvider TDC produktet for kabel TV med IP-telefoni. Det betyder, at TDC bliver Danmarks første Triple Play leverandør, hvilket vil sige, at virksomheden leverer en løsning med 3 produkter, nemlig TV, bredbånd og telefoni i et samlet stik.

I løbet af sommeren 2007 vælger TDC at lægge deres datterselskaber sammen til et selskab. Dette er dog ikke gældende for TDC Kabel TV, da man vil bevare og udbygge selskabets kompetencer, og selskabet skal fortsætte som selvstændigt selskab og får navnet YouSee.

YouSee har i dag to datterselskaber, som begge har mange års erfaring på markedet for TV og netværk. Datterselskabet Dansk Kabel TV A/S har 30 års erfaring med antenne- og kabel TV, og selskabet er Danmarks førende leverandør af fællesantenne- og kabel TV. Det andet datterselskab Connect Partner A/S leverer komplette netværksløsninger, og under dets brand Telelet tilbyder selskabet Triple Play løsninger til flere danske boligforeninger.

TV fra YouSee
Hos YouSee er der mulighed for at vælge imellem 3 forskellige TV-pakker samt forskellige tilvalgspakker, så uanset om du er den store filmelsker, sportselsker eller dokumentarelsker, kan du altid finde den TV-pakke, som passer bedst til dit behov.

Grundpakken indeholder 24 forskellige kanaler, og pakken har alle DR1´s kanaler, TV3, Kanal 4, TV2 og de regionale kanaler samt flere norske, tyske og svenske TV-kanaler. Grundpakken koster 166 kr. pr. måned, men hvis man bor et sted, hvor der er fibernet, koster TV-pakken yderligere 99 kr.

Mellempakken har lidt flere kanaler, da pakken indeholder 31 forskellige kanaler. Her fås alle DR1´s kanaler, TV2 + de regionale kanaler, TV2 News, TV2 Charlie, TV3, TV3+, Kanal 4, Kanal 5, 6´eren, Canal 9 samt flere kanaler fra Sverige, Norge og Tyskland. TV-pakken koster 299 kr. pr. måned, og bor man et sted, hvor der er fibernet, er TV-pakken 99 kr. dyrere.

Fuldpakken er til dig, som vil have den allerbedste underholdning inden for alle områder. Fuldpakken indeholder 50 forskellige kanaler, og den koster 397 kr. pr. måned, og de steder med fibernet koster den yderligere 99 kr. om måneden. I pakken findes alle kanaler fra TV2 og DR1, TV3, TV3+, TV3 PULS, Kanal 4, Kanal 5, 6´eren, The Voice TV, MTV, VH1, Disney Channel, Cartoons Network, CNN, BBC, Discovery, Animal Planet og mange flere kanaler.

Hos YouSee er det selvfølgelig også muligt at vælge imellem flere forskellige tilvalgspakker. Du kan også vælge en HD TV pakke, hvor det er muligt at se alle kanaler i rigtig god kvalitet. YouSee tilbyder også den ekstra gode YouSee Plus, hvor man både får HDTV, TV On Demand samt en meget større valgfrihed. Med TV On Demand er det muligt at sætte TV-programmerne på pause, og på den måde går du ikke glip af noget vigtigt, hvis du pludselig skal ordne noget andet imens. Desuden er det også muligt at optage en TV-udsendelse, eller du kan leje en film i Chinema. Ønsker du at få en endnu større valgfrihed, kan du vælge YouSee Favoritpakken. Her har du mulighed for lave din egen TV-pakke, så du får de kanaler, som du ønsker at se. Du skal vælge mindst 4 kanaler, og du kan få Favoritpakken, hvis du i forvejen har mellem- eller fuldpakken og kombinere den med YouSee Plus eller YouSee Kort. Engang om måneden har du mulighed for at skifte dine valgfrie kanaler ud uden at skulle betale ekstra.

Fælles for alle TV-pakkerne er, at kanalerne kun sendes digitalt, og derfor skal man have en digital modtagerboks fra YouSee. Hvis man har et TV med indbygget DVB-C modtager, er det dog ikke nødvendigt at anskaffe sig en digital modtagerboks. Skal man have tilvalgspakken HDTV, kræver det også, at ens TV har indbygget MPEG4.

Bredbånd fra YouSee
Ønsker du at komme på internettet med YouSee, er der flere forskellige abonnementer at vælge i mellem alt efter dit behov. Samtlige produkter, som tilbydes, sikrer dig en høj sikkerhed og flere forskellige services, du kan gøre brug af bl.a. TDC Play.

Bredbånd til hjemmet giver dig mulighed for at komme trådløst på internettet derhjemme. Der kan vælges imellem 8, 15, 20, 30 eller 50 Mbit. Når du har bestilt bredbånd til hjemmet, modtager du i løbet af ca. 10 dage et modem, der kan sættes op i løbet af ganske få minutter.

Mobilt bredbånd er den perfekte løsning, når man ønsker at bruge internettet, mens man er på farten. Med mobilt bredbånd modtager du et USB-modem, som bare skal sættes i computeren, og så er det muligt at gå på internettet, og du har f.eks. en forbindelse på 5 Mbit. Der er desuden 2 andre hastighedsgrænser at vælge imellem. Hvis du bestiller mobilt bredbånd online, kan du spare 100 kr. i oprettelse.

Fair-use-grænse
For at give alle kunder den bedste service, når de surfe på internettet, har YouSee fastsat en fair-use-grænse for forbindelserne på 30 og 50 Mbit. Det betyder, at du kan bruge op til 200 GB på en måned. Grænsen er fastsat for at undgå den forringelse af forbindelsen, som kan opstå, hvis alle kunderne har et meget voldsomt forbrug på internettet. Hvis man overstiger de 200 GB, er YouSee er princippet forpligtet til at lukke din forbindelse, men i langt de fleste tilfælde, vil du blive kontaktet og gjort opmærksom på, at du har brugt mere end de 200 GB.

Telefoni fra YouSee
Telefoni fra YouSee er IP-telefoni, hvor opkaldene foregår via et modem. Telefonien er meget billigere, idet samtalerne foregår via internettet. Betalingen foregår via dankort, og det er hele tiden muligt at følge med i sit forbrug over internettet. Når man bestiller telefoni hos YouSee kan man vælge at beholde sit nuværende telefonnummer, eller man kan få et nyt. Det koster ikke noget at få et nyt telefonnummer, men ønsker man at få sit nuværende nummer flyttet over til YouSee, koster det 95 kr.

YouSee telefoni har to abonnementer at vælge imellem. Det ene abonnement er, hvor du kan ringe ubegrænset til andre fastnet telefoner, uden regningen stiger, men det er også muligt at vælge et abonnement, hvor du betaler for dit forbrug. Det koster ikke noget at oprette en telefoni forbindelse hos YouSee, og der er helle ikke nogen bindingsperiode.

Når du skal installere telefonien fra YouSee, skal du forbinde telefon og modem med et forlængerkabel, og med kabelet er det også muligt at tilslutte flere telefoner. Hvis man stadig ønsker at benytte det eksisterende telefonstik i dit hjem, skal du kontakte YouSee kundeservice for at få monteret et Multistik.


Om 'YouSee: Find en god og billig TV-pakke fra YouSee. Også bredbånd' #156
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker