TV Pakker

Viasat | Billig TV-Pakke fra Viasat - Find Danmarks-Pakken her!

Find priser på TV-Pakker fra Viasat. Klik her.
ViasatViasat er en af de største udbydere af digitalt TV på det danske marked, men også i resten af Skandinavien, Baltikum, Ghana og USA. I alt distribuerer Viasat til ca. 27 lande. Virksomheden har hovedsæde i London, hvor alt indkøb af programmer, kanalpakker, programoversigter, TV-promotion og den centrale markedsføring varetages. Viasat er ejet den internationale mediekoncern Modern Times group MTG AB, der er noteret på den nordiske børs. Modern Times Group er desuden også den største aktionær på Ruslands største uafhængige TV-operatør, og koncernen ejer halvdelen af TV Prima, som er den næststørste free-to-air broadcaster i Tjekkiet.

Som kunde hos Viasat får man en bred vifte af muligheder for at få topunderholdning på sin TV-skærm. Viasats kanaler TV3 og TV3+ er Danmarks anden- og tredjestørste TV-kanaler. Virksomheden tilbyder med sit brede behov ca. 31 forskellige kombinationsmulighed af TV-kanaler, og der kan vælges flere forskellige TV-pakker. Foruden de alm. TV-kanaler har Viasat også flere HD kanaler. Bl.a. TV1000 HD, TV2 Sport HD, National Geographic HD og MTVN HD. Læs mere om TV-pakkerne længere nede på siden.

Viasats historie
Historien om Viasat er over 20 år gammel, og Viasat kom på det danske marked med TV3 i 1987. TV3 blev dengang den første selvstændige TV-kanal i Danmark. 9 år senere kom TV3+ også på de danske TV-skærme. Viasat er en af de første TV-udbydere i Danmark, som tilbød digitalt TV, og i 2001 påbegyndte Viasat lanceringen af digitalt TV, og dermed slukningen af de analoge TV-kanaler. D. 1. januar 2002 kom Viasats egen sportskanal på markedet, og virksomheden kunne i løbet af samme år også tilbyde sine kunder Parabolmodtageren og harddiskoptageren Viasat+. Denne teknologi gav kunderne mulighed for at optage TV-udsendelserne, og det blev også muligt at sætte udsendelserne på pause og spole frem og tilbage i programmet. I løbet af år 2006 lukkede Viasat ned for de sidste analoge TV-kanaler, og alle virksomhedens kunder så nu digitalt TV. I 2007 blev TV2 Sport en del af Viasats kanaler. Derudover lancerede Viasat også ViasatOnDemand, som er en tjeneste, der gør det muligt at se film og TV-udsendelser via internet. Virksomhedens seneste nyhed er TV-kanalen TV3 PULS, som kom på markedet i 2009.

Kundeservice hos Viasat
Viasat siger selv, at de har landets bedste kundeservice, og virksomheden kan med god grund komme med denne udtalelse. Både i år 2005 og 2006 blev Viasat kåret som danmarksmester i kundeservice. Derfor er det også nemt at sige, at virksomheden altid holder, hvad virksomheden lover sine kunder og dermed er en troværdig TV-udbyder.

Det er Viasats vision, at være Danmarks foretrukne TV-udbyere uanset hvilken distributionsform, der er tale om. Viasat opfylder sin vision ved at tilbyde de danske forbrugere et stort udvalg af TV-kanaler, som de selv skal kunne sammensætte, så den enkelte kunde kan se netop de TV-kanaler, kunden ønsker at se. På baggrund af dette bliver Viasat en fleksibel udbyder, som lægger vægt på at opfylde kundernes krav om fleksibilitet. Hertil kan vi også nævne, at Viasats mission og slogan er ”Underholdning på dine vilkår”.

Udvalget af TV-pakker
Her på siden vil vi fortælle om de tre største TV-pakker hos Viasat. For at læse mere om de forskellige TV-pakker, kan du se nærmere informationer på Viasats hjemmeside.

Danmarkspakken
Med Danmarkspakken får man over 30 forskellige TV-kanaler, så der er derfor garanteret topunderholdning døgnet rundt. TV-pakken indeholder de bedste kanaler fra danske og udenlandske udbydere. Med Danmarkspakken får man bl.a. DR1, DR2, TV2, TV2 Zulu, TV2 News, TV3, TV3+, TV3 PULS, MTV, Disney Channel og mange flere.

TV1000
TV1000 pakken henvender sig til de filmglade danskere. Pakken indeholder TV1000, TV1000 Nordic, TV1000 Action, TV1000 Classic, TV1000 Family, TV1000 +1, TV1000 Play og TV1000 Drama. Derudover får kunden bl.a. også, DR2, TV2, TV2 Zulu, TV2 News, TV3, TV3+, TV3 PULS, MTV, Disney Channel. TV1000 pakken kan vælges, som tillægspakke til Danmarkspakken.

TV2 Sport
Den sidste pakke vi vil nævne er TV2 Sport, som er til den sportsglade seer. TV2 Sport pakken har de bedste danske og internationale sportskanaler, så det er muligt at følge med i de allerstørste sportsbegivenheder over hele verden. Kanalen TV2 Sport er med i pakken ligesom Viasat EXTRA og Champions Legaue TV. Derudover følger også, DR2, TV2, TV2 Zulu, TV2 News, TV3, TV3+, TV3 PULS, MTV, Disney Channel. Ligesom TV1000 pakken kan TV2 Sport pakken også vælges som tillægspakke til Danmarkspakken.


Om 'Viasat | Billig TV-Pakke fra Viasat - Find Danmarks-Pakken her!' #90
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker