TV Pakker

Anders W. Berthelsen | En dygtig dansk skuespiller fra b.l.a TAXA

Anders W. Berthelsen er en dansk skuespiller, som fik sit helt store gennembrud i den danske TV-serie TAXA, hvor han spillede rollen som Rene. Anders´ fulde navn er Anders Wodskou Berthelsen, og han er født d. 28. september 1969 i København. Han har 2 brødre, og i de første 2 år af hans liv boede han i København med hans familie, hvorefter de flyttede til Odense og senere videre til Kolding. Privat er Anders W. Berthelsen gift med Christina Pind Rasmussen.

Efter Anders W. Berthelsens familie flyttede til Kolding, boede familien der i mange år. Anders blev uddannet ved Statens Teaterskolen tilbage i 1994, og kort efter fik han en rolle i Niels Arden Oplevs film Portland. Det var dog først i 1997, at Anders W. Berthelsen fik sit gennembrud i TAXA. Herefter gik det stærkt, og han fik den ene danske filmrolle efter den anden. Anders W. Berthelsen fik en rolle i filmene Mifunes sidste sang og Italiensk for begyndere, hvorefter han fik rollen som Palle From i DR1´s successerie Krøniken.

Anders W. Berthelsens skuespillerkarriere
Anders W. Berthelsen har gennem sin karriere deltaget i en lang række projekter. Det har været alt lige fra kortfilm, teaterstykker, TV-serier, tegne- og spillefilm. Nogle af de tegnefilm hvor Anders W. Berthelsen har lagt stemme til er Spirit – Hingsten fra Cimorron, Dinosaurerne samt Bjørne Brødre. Af TV-serier kan nævnes Hjerteafdelingen, Album, Langt fra Las Vegas, Krøniken og TAXA.

Det er inden for spillefilmsbranchen, at man har kunnet se mest til Anders W. Berthelsen. Han har bl.a. medvirket i Pizza King, Klatretøsen, Fukssvansen, Tæl til 100, Kongekabale, Drømmen, Den sorte Madonna, Kærlighed på film, Der var en gang en dreng, Cecilie, The weight of Water, Kærlighed på film, To verdener, Julefrokosten, Sandheden om Mænd, Superclasico og Klassefesten.


Om 'Anders W. Berthelsen | En dygtig dansk skuespiller fra b.l.a TAXA' #324
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker