TV Pakker

TV-Udbydere: Hvilken TV-udbyder skal du vælge? Se oversigt her


I dag kan tv-pakkerne virke som en jungle med de mange forskellige priser og valgmuligheder, men hvilken pakke passer egentlig til dit behov og hvilken tv-udbyder giver dig de bedste priser? Her kommer en simpel og let guide med en oversigt over de mest populære tv-udbydere og pakker.

Hvis du holder af de gode gamle kanaler som DR1, TV2 og nogle af DRs nyeste kanaler som DR HD, DR K og Ramasjang, så er det eneste du behøver blot en antenne og en digital modtager. Er du derimod til lidt mere underholdning, action eller viden, så kan det varmt anbefales at investere i betalingskanalerne. Du kan vælge frit mellem forskellige temaer som sport, dokumentar, børn, natur og mange flere. Her er en oversigt over de mest populære tv-udbydere med nogle af de bedste tv-pakker:

Viasat
Viasats pakker er nogle af de mest fortrukne både i Danmark og i resten af Skandinavien! Udover et stort udvalg af topunderholdning i form af de forskellige temapakker, så får man muligheden for at sammensætte sine helt egen pakke med de bedste kanaler.
Danmarks-Pakken – De bedste kanaler samlet i én!
• Bonus tv – Bonus tv-pakken får man med uanset hvilken pakke man har valgt, sådan at man altid sikres kvalitets kanaler.


Canal Digital
Canal Digital er også blandt de førende tv-udbydere i Danmark og med mere end deres 20 års efaring i branchen, er de med til at levere nogle af de bedste løsninger i form af billedekvalitet og kanaludbud. Der hvor Canal Digital står stærkest, er klart på deres udvalg af HD-kanaler.
• Kvalitets tv.
• God kundeservice.
• Stort udvalg af kanaler.


TDC Home Trio
TDC Home Trio er i mange tilfælde den bedste løsning til hjemmet. Hos TDC har man mulighed for at få dækket fastnettelefoni, internet og tv-kanaler i en samlet løsning. Med TDC Home Trio får man 37 kanaler og ønsker man flere, er der mulighed for udvidelse.
Bredbånd - mindst 5120/512 Kbit/s
• 37 kanaler – bl.a. Zulu, kanal 5, kanal 6, EuroSport og mange flere.
• Telefoni til fast lavpris.Yousee
YouSee er et rigtig godt bud på en TV udbyder. De har et stort udvalg, og mulighed for at kombinere deres pakker på mange forskellige måder. Se mere om yousee længere ned.


Om 'TV-Udbydere: Hvilken TV-udbyder skal du vælge? Se oversigt her' #193
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.492 kr.
599 kr. Kr 299,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 25 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
TV-Pakke priser
TV Pakker