TV Pakker

Nicolaj Lie Kaas | Dansk skuespiller kendt fra TV og Film

Nicolaj Lie Kaas er en dansk skuespiller, som fik sit store gennembrud i slutningen af 90erne samt i begyndelsen af årtusinde skiftet. Han er født i Rødovre d. 22. maj 1973, og han er søn er skuespilleren Preben Kaas samt forfatteren og skuespilleren Anne Mari Lie. På søskendefronten har Nicolaj Lie Kaas en lillebror, som hedder Christian.

Karrierens begyndelse samt diverse priser
Første gang man kunne opleve Nicolaj Lie Kaas i en dansk spillefilm var i 1991, hvor han spillede med i filmene Drengene fra Sankt Petri, der var instrueret af Søren Kragh-Jacobsen. Nicolaj Lie Kaas har modtaget en række Robert og Bodil priser for sine mange forskellige filmroller. De priser han har modtaget har været prisen for bedste mandlige birolle samt bedste mandlige hovedrolle. Filmene hvor Nicolaj Lie Kaas har modtaget priser for er Et rigtigt menneske, Drengene fra Sankt Petri, Idioterne og Elsker dig for evigt.

Spillefilm og TV-serier
Nogle af de andre kendte film, Nicolaj Lie Kaas har spillet med i er I Kina spiser de hunde, Gamle mænd i nye biler, Blinkende lygter, De grønne slagtere, Dogville, Brødre, Solkongen, Rembrandt Adams æbler, Sprængfarlige bombe, Kærlighed på film, Kandidaten, Ved verdens ende, Parterapi og Dirch, omhandlende Dirch Passer.

Nicolaj Lie Kaas har foruden sine mange roller i danske spillefilm også spillet med i flere danske TV-serier, bl.a. Taxa, De udvalgte, Edderkoppen og Rejseholdet.


Om 'Nicolaj Lie Kaas | Dansk skuespiller kendt fra TV og Film' #313
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker