TV Pakker

Nicolaj Lie Kaas | Dansk skuespiller kendt fra TV og Film

Nicolaj Lie Kaas er en dansk skuespiller, som fik sit store gennembrud i slutningen af 90erne samt i begyndelsen af årtusinde skiftet. Han er født i Rødovre d. 22. maj 1973, og han er søn er skuespilleren Preben Kaas samt forfatteren og skuespilleren Anne Mari Lie. På søskendefronten har Nicolaj Lie Kaas en lillebror, som hedder Christian.

Karrierens begyndelse samt diverse priser
Første gang man kunne opleve Nicolaj Lie Kaas i en dansk spillefilm var i 1991, hvor han spillede med i filmene Drengene fra Sankt Petri, der var instrueret af Søren Kragh-Jacobsen. Nicolaj Lie Kaas har modtaget en række Robert og Bodil priser for sine mange forskellige filmroller. De priser han har modtaget har været prisen for bedste mandlige birolle samt bedste mandlige hovedrolle. Filmene hvor Nicolaj Lie Kaas har modtaget priser for er Et rigtigt menneske, Drengene fra Sankt Petri, Idioterne og Elsker dig for evigt.

Spillefilm og TV-serier
Nogle af de andre kendte film, Nicolaj Lie Kaas har spillet med i er I Kina spiser de hunde, Gamle mænd i nye biler, Blinkende lygter, De grønne slagtere, Dogville, Brødre, Solkongen, Rembrandt Adams æbler, Sprængfarlige bombe, Kærlighed på film, Kandidaten, Ved verdens ende, Parterapi og Dirch, omhandlende Dirch Passer.

Nicolaj Lie Kaas har foruden sine mange roller i danske spillefilm også spillet med i flere danske TV-serier, bl.a. Taxa, De udvalgte, Edderkoppen og Rejseholdet.


Om 'Nicolaj Lie Kaas | Dansk skuespiller kendt fra TV og Film' #313
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.432 kr.
599 kr. Kr 289,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 26 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
  Telia TV 4ONE
Mindstepris 99,-
Danske tv-kanaler.
0 kr.
(Tilbud)
Kr 99,00 0 kr. 17 TV-kanaler 8/10
Læs mere
Telia TV
 
  Fullrate TV Favorit
Min. pris 1194,-
0 kr.
(Tilbud)
Kr 269,00 0 kr. 33 TV-kanaler + filmleje 10/10
Læs mere
Fullrate TV
 
TV-Pakke priser
TV Pakker