TV Pakker

Robert Hansen | Bliv klogere på skuespilleren Robert Hansen

Robert Hansen er drengerøvsskuespilleren, som vi kender fra Anja og Viktor filmene. Han er født d. 5. oktober i 1973 i Hvidovre. Privat har Robert Hansen tidligere dannet par sammen med skuespillerinden Mira Wanting, som han mødte under optagelserne til Kærlighed ved førte hik, men efter 10 år sammen gik de fra hinanden, og Robert Hansen mødte efterfølgende kæresten Pernille Fredskild Thøgersen.

Danskerne har siden Robert Hansen var 15 år gammel kunne se ham medvirke i en lang række danske spillefilm. Han fik sin karriere i filmen Vildbassen, hvor han bl.a. spillede sammen med Sofie Lassen-Kahlke, som han også spillede tæt sammen med i filmene om Anja og Viktor.Robert Hansen på forsiderne af aviserne
Rigtig mange kunstnere ryger desværre ud i problemer med alkohol og stoffer, og det var også tilfældet for Robert Hansen. I gennem en længere periode blev han uge efter uge hævet frem til de danske aviser og ugeblades forsider, fordi han havde et misbrug af kokain og var meget aktiv i det københavnske natteliv. Dog kom han godt ud af misbruget igen, og i 2007 vandt Robert Hansen sammen med danseren Marianne Eihilt TV2´s meget populære familieprogram Vild med dans.

Poker, bøger, film og TV
I løbet af Robert Hansens liv og karriere har han deltaget i mange forskellige projekter. Privat har han spillet meget poker, hvor han næsten flere gange om ugen deltog i pokerturneringer i bl.a. USA, Portugal, Tjekkiet og Polen. Robert Hansen har også udgivet en selvbiografi, som hedder ”Velkommen på forsiden”. Bogen er udgivet af Forlaget Turbulebz i 2009.

I forhold til Robert Hansens filmkarriere har danskerne bl.a. kunne se ham i følgende film: Vildbassen, Kærlighed ved første hik, Anja og Viktor, Anja efter Viktor, Anja og Viktor – Brændende kærlighed, Anja og Viktor – I medgang og modgang, Dykkerne, Krummerne 3 – Fars gode idé, Askepop, Familien Gregersen, Operation Cobra og Kongekabale. Foruden filmene har Robert Hansen bl.a. også medvirket i TV-serierne Langt fra Las Vegas, Taxa, Strisser på Samsø og Madsen og Co.

Efter Robert Hansen i flere år havde lavet film og TV-serier, begyndte han at prøve nye kræfter som TV-vært. Danskerne har kunnet se Robert Hansen som TV-vært hos TV3, hvor han bl.a. har været vært i programmerne Magi i luften, Det løgn, Hjælp jeg er i Japan samt Det perfekte minut, som fik præmiere i foråret 2011.

I 2016 har Robert Hansen fået sit eget program på TV3. Det hed "Robert Hansen - Tilbage til livet" som var en dansk reportageserie om Robert Hansen. Hele hans kamp efter en operation hvor en flænge i kranspulsåren var tæt på at koste ham livet.

Den 15. oktober 2012 fik han en søn, Herman med Pernille Fredskild Thøgersen. Parret er dog gået fra hinanden.

Når man søger på google efter Robert Hansen forslår google disse søgninger:

pernille fredskild thoegersen
robert hansen skuespiller
robert hansen syg
robert hansen kæreste
robert hansen indlagt
robert hansen og mira wanting
robert hansen imdb
robert hansen maskinudlejning

Den første var jo hans kærste og de har drengen Herman samme.
Den næste, ja det er jo direkte på ham.
Så har folk søgt efter hans sygdom og hans indlæggelse på sygehus.
Maskinudlejning må være en anden...Om 'Robert Hansen | Bliv klogere på skuespilleren Robert Hansen' #328
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker