TV Pakker

TV3 | Læs historien om TV3, samt søsterkanaler TV3+ og TV3PULS

TV3 viste sine første programmer d. 31. december 1987 både i Norge, Sverige og Danmark. Kanalen var med til at bryde DR1s monopol på markedet, og siden efteråret 1990 har TV3 været en selvstændig kanal i Danmark og ligeledes også en selvstændig kanal i henholdsvis Norge og Sverige. Da TV3´s hovedkontor ligger i London, er kanalen underlagt den britiske lovgivning og ikke den danske. Det betyder, at TV3 har lov til at lave reklameafbrydelser midt i en film eller en anden udsendelse. Programmer og film som indeholder scener med vold og sex, må ifølge den britiske lovgivning først vises efter kl. 22 dansk tid.

TV3 bliver distribueret af Viasat, som er ejet af den nordiske mediekoncern MTG. Omkring 3,5 mio. Mennesker kan se TV3 i Danmark, hvilket svarer til, at 70 % af den danske befolkning kan se kanalen. For at kunne se TV3 skal man have en parabol, kabel TV eller en fællesantenne, hvor man betaler et fast beløb hver måned. TV3 sender dagligt både masser af film, serier og livsstilsprogrammer.

Søsterkanaler
TV3 har flere søster kanaler, TV3+ og TV3PULS. TV3+ blev sendt første gang d. 15. april 1996. Kanalen blev til, da den opstod efter en sammenlægning med ungdomskanalen ZTV og TV6 Danmark, som henvendte sig til kvinder. På TV3+ sendes der udsendelser som serier, underholdningsprogrammer, der hovedsageligt er amerikanske. Lige som TV3 sender TV3+ døgnet rundt, men i de sene natte timer samt tidligt om morgenen sendes der TV-Shop.

Den anden søsterkanal til TV3 er TV3PULS, som stadig er en forholdsvis ny kanal. Den opstod d. 23. marts 2009, og man valgte at oprette kanalen, idet de to andre kanaler tabte seere til deres konkurrenter. På TV3PULS har man mulighed for at se masser af sport, serier, livsstilsprogrammer, som henvender sig til hele familien. TV3PULS sender hver dag fra kl. 10.00 til kl. 02.00.


Om 'TV3 | Læs historien om TV3, samt søsterkanaler TV3+ og TV3PULS' #155
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker