TV Pakker

Troels Lyby | En dygtig danske skuespiller kendt fra TV

Troels Lyby er en dansk skuespiller, som er født d. 15.oktober 1966 i Århus. Privat er han gift med butiksindehaveren og danseren Tanja Johansson. Troels Lyby blev for alvor kendt, da han spillede med i den populære danske komedie film En kort en lang, hvor han vandt Robertprisen i 2002 for årets mandlige birolle.

Troels Lyby var i perioden 1990 til 1994 sanger, hvorefter han valgte at uddanne sig til skuespiller ved Odense Teater. Første gang man kunne se Troels Lyby i skuespillerverdenen var, da han debuterede i 1994 ved Dr. Dantes Teater i forestillingen ”Gasolin”.

Film, TV-serier, tegnefiln og sit-com
Gennem Troels Lybys karriere har han været med i flere forskellige projekter, som bl.a. har omfattet teater, sit-coms, tegnefilm, TV-serier og film. Nogle af de populære projekter Troels Lyby har medvirket i er tegnefilmene Disco Ormene og Find Nemo. Af danske TV-serier kan nævnes Strisser på Samsø, Sommer, Krøniken, Forbrydelsen, Forsvar og Taxa. Herudover medvirkede Troels Lyby i 2005 i julekalenderen Jul i Valhal. Inden for film verdenen har Troels Lyby bl.a. medvirket i En kort en lang, Fidibus, Idioterne, Okay, Blå mænd, Headhunter og Klassefesten.


Om 'Troels Lyby | En dygtig danske skuespiller kendt fra TV' #325
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.492 kr.
599 kr. Kr 299,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 25 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
TV-Pakke priser
TV Pakker