TV Pakker

Guide til den rigtige TV-Pakke. Se gode tilbud på TV-Pakker

Siden fjernsynet fik sit gennembrud, har det været en meget stor udvikling. For mange år siden var der ikke rigtig nogen valgmuligheder i forhold til sammensætningen af sine ynglings TV-kanaler. Grunden hertil var, at danskerne mere eller mindre kun kunne se DR1 og en række tyske kanaler, og senere kom TV2 også på skærmen.

Fra 1980erne, 190erne og op efter begyndte udvalget af TV-kanaler og udvikle sig. Flere udbydere af diverse TV-pakker kom på markedet, og danskerne kunne nu begynde at vælge, hvilke TV-kanaler de ønsker at se. I dag findes udbydere som f.eks. TDC, Viasat, Boxer, Canal Digital og YouSee, som alle har et bredt udvalg af forskellige TV-pakker, der mere eller mindre kan skræddersyes, så de passer til ens behov og ønsker. Hvis man f.eks. er helt vild med at se film, eller man ser meget sport, så kan man vælge TV-pakker eller tilvalgspakker med kanaler, som viser sport og film døgnet rundt.

Et bredt udvalg og flere fjernsyn i husstanden
Udvalget af TV-pakker er stort, og det kan få mange være svært at finde ude af, hvilken TV-pakke man ønsker at have. De fleste udbydere har så mange kanaler i deres udvalg, at man altid få en del kanaler, som man aldrig vil få set. Dette er klart en ulempe ved TV-pakkerne, men omvendt så er man næsten garanteret, at der altid er noget, man kan se i fjernsynet, når man har så mange kanaler.

Hvis man i husstanden har flere fjernsyn, hvilket er tilfældet i langt de fleste danske hjem, så kan man naturligvis få TV-pakker, som kan bruges på alle hjemmets fjernsyn. På den måde kan hele familien bliver underholdt med netop de programmer, som de ønsker at se.

Ikke nok med at man ønsker at kunne se fjernsyn i flere rum, så er det i stigende grad også blevet et stort behov for danskerne, at de kan tage deres TV-pakke med, når de er på ferie i Danmark. Enkelte udbydere tilbyder deres kunder, at de kan tage TV-pakken med i f.eks. sommerhuset, hvilket er gældende for Boxer TV.


Om 'Guide til den rigtige TV-Pakke. Se gode tilbud på TV-Pakker' #100
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker