TV Pakker

Boxer TV - TV-Pakke til lavpris

Se oversigt over forskellige TV Udbydere Klik her.
Boxer TV er en af de nyeste TV udbydere på markedet. Virksomheden tilbyder digitalt TV, som er sendt ud gennem det luftbaserede net. På grund af det nye TV signal er det for mange danskere ikke muligt at se TV med deres alm. stueantenne, men dette kan lade sig gøre, når man er kunde ved Boxer. Det der gør det muligt er, at man skal have en boks, som kan formidle de digitale signaler videre, så ens fjernsyn kan læse signalerne. Man kan på den måde se alle de alm. TV-kanaler, men ønsker man at se betalingskanaler som f.eks. TV3, så skal man have et kort, som giver adgang til disse kanaler.

Erfaringerne med Boxer TV begyndte i Sverige i 1999, hvor virksomheden havde sine første sendinger. Boxer er først inden for de sidste par år kommet på det danske marked, og det er virksomhedens målsætning at administrere, markedsføre og distribuere flere typer TV-pakker, som kan sendes gennem det digitale luftbaserede net.

Alle i Danmark kan modtage TV-signal med et Boxer abonnement, men nogen steder er dækning bedre end andre ligesom ved signalet til mobiltelefoner. Betonbyggerier og skove kan forstyrre signalet. For at være sikre på, at man opnår den optimale dækning, anbefaler vi, at man kigger nærmere på Boxers hjemmeside, idet de har et dækningskort, som præcist viser, hvor Boxers dækning er bedst.

Det er muligt at se Boxer TV lige meget, hvor man ser fjernsyn, også selvom man bruger en almindelig antenne. Når man har købt en modtagerboks hos Boxer, får man en kvalitetssikret og langtidsholdbar boks, da disse er testet for funktionalitetsfejl.

Rigtig mange danske familie har ikke kun et fjernsyn i stuen, men også i soveværelset og på børneværelserne. Derfor er det også muligt at se Boxer TV på alle fjernsynene i huset. Boxer tilbyder tre muligheder for at se TV i hele huset. Den ene mulighed er, at man køber et Boxer abonnement til et enkelt TV, hvor man kun kan se de gratiskanaler, som DR og TV udbyder. Med dette abonnement er det ikke nødvendigt med ekstra kort, da abonnementet giver adgang til TV på alle hjemmets fjernsyn. Har man Boxers basispakke, er det muligt at købe et ekstra Boxerkort til halv pris af prisen for en basispakke. Dog kan man maksimalt købe 2 ekstra pr. abonnement. Den sidste mulighed er et tilvalgskort, som henvender sig til børn, da man med et Boxer kort til børn kan få 4 børnekanaler for 45 kr. om måneden.

De forskellige TV-pakker
Som kunde hos Boxer kan man uanset TV-pakke altid se TV2 og alle DR´s kanaler samt Folketingskanalen. Ønsker man at se andre kanaler, skal man vælge en af nedenstående TV-pakker, som naturligvis indeholde førnævnte kanaler.

Flex 8
Dette er abonnement er til dig, som ønsker at variere dine TV-kanaler. Man vælger selv 8 kanaler, men det er muligt at skifte til andre kanaler, uden det koster ekstra. Ønsker man at skifte kanalerne ud, skal ændringen meddeles til Boxer inden d. 15. i måneden, før det træder i kræft til den første i den efterfølgende måned. Dog ønsker SBS TV ikke at have sine kanaler med i denne ordning, og det betyder, at Kanal4, Kanal5 og 6eren ikke er med i Flex 8 abonnementet.

Boxer Mix
Med et Boxer Mix abonnement får man underholdning for hele familien. Pakken indeholder MTV, Disney Channel, Discovery Channel, CANAL9, 6eren, Kanal4, Kanal5, TV2 Film, TV2 NEWS, TV2 Zulu, TV2 Film og TV2 Charlie.

Boxer Max
Dette er den største TV-pakke, som Boxer tilbyder sine kunder. Den indeholder ca. 37 kanaler i alt og har blandt andet følgende kanaler: MTV, Disney Channel, Discovery Channel, CANAL9, 6eren, Kanal4, Kanal5, TV2 Film, TV2 NEWS, TV2 Zulu, TV2 Film, TV2 Charlie, TV2 Sport, CNN, Animal Planet, Cartoon Network, Nickelodeon, Disney XD, The Voice, Vh1, Discovery Science, Travel & Living, HISTORY, Travel Channel, Star!, Body in Balance, ARD TV4 Sverige og TV2 Norge.

Boxer Mini
Som navnet antyder, er det den mindste TV-pakke, man kan få hos Boxer, men det er dog muligt at supplere med Boxers tilvalgspakker. Boxer Mini indeholder foruden de generelle kanaler, TV2 News, TV2 Charlie, Kanal5, Kanal4, TV4 Sverige, TV2 Norge og ARD.

Tilvalgspakker
Man kan supplere TV-pakkerne med diverse tilvalgspakker. Disse har Boxer på forhånd sammensat for at gøre det nemmere for kunden. Er du interesseret i at læse mere om tilvalgspakkerne, kan du se og læse mere om mulighederne på Boxers hjemmeside.


Om 'Boxer TV - TV-Pakke til lavpris' #68
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.492 kr.
599 kr. Kr 299,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 25 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
TV-Pakke priser
TV Pakker