TV Pakker

Lars Hjortshøj: Dansk komiker, skuespiller og radiovært.

Hr. HjortshøjLars Hjortshøj er en kendt dansk komiker, skuespiller og radiovært. Hans karriere startede i 1992, hvor han fik sin debut som komiker. Lars Hjortshøj er bl.a. kendt for sin medvirken i Klovn, Langt fra Las Vegas, Casper og Mandrilaftalen samt Live fra Bremen. Han har også været vært på radioprogrammer hos Radio 100FM og TV2 Radio, og privat er Lars Hjortshøj gift med Tina Bilsbo, hvor de sammen har børnene Emma og Oscar. Interessen for comedy fik Lars Hjortshøj under sin uddannelsesudveksling gennem YFU i North Carolina i skoleåret 1984 til 1985.

I sin karriere som skuespiller har Lars Hjortshøj bl.a. været med til at ligge stemme til forskellige roller i tegnefilmene Robotter, Biler, Disco Ormene, Rejsen til Saturn og De Frygtløse. Af spillefilm har Lars Hjortshøj haft roller i Usynlige Venner, Nynne, Brødre, Oh Happy Day, Mit liv som Bent, Manden bag døren, Hannibal og Jerry samt En kort en lang.

Senest har Lars Hjortshøj optrådt med sit oneman-show i foråret 2009 med showet Lars Hjortshøj – i virkeligheden, hvor han var på turne i hele Danmark. Samme år udgav han sin første solo DVD med samme navn som oneman-showet. D. 25. september 2009 fik TV2´s underholdningsshow Live fra Bremen premiere, hvor Lars Hjortshøj er en af hovedmændene bag. Holdet bag Live fra Bremen har fået sin inspiration fra det amerikanske sketch- og satireshow Saturday Night Live.


Om 'Lars Hjortshøj: Dansk komiker, skuespiller og radiovært.' #210
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker