TV Pakker

Casper Christensen: Klovn og Langt Fra Las Veags skuespilleren!

Casper Lindholm Christensen er født d. 22. august 1968 og er en af Danmarks mest kendte stand-up komikere samt radio- og TV-vært. Casper Christensen har tidligere dannet par med skuespillerinden Iben Hjele, som han blev kæreste med under optagelserne til den danske sit-com Lang fra Las Vegas. I slutningen af 1990erne og i starten af det nye årtusinde dannede Casper Christensen par med studieværten Anette Toftgaard.

Casper Christensens karriere
Casper ChristensenKarrieren indenfor commedy startede for Casper Christensen i en tidlig alder. Da han var 17 år, rejste han til USA for at gå på high school, og efter et par år i udlandet kom han tilbage til Danmark, hvor Casper Christensen arbejdede som lagerarbejder, men han lavede også nogle små komiske shows på Strøget i København. I 1980eren optrådte Casper Christensen med commedy på den Københavnske restaurant Dins, og her kæmpede han sig frem til at blive den højst rangerede komikere i Torben Dins stand-up-hieraki. Casper Christensen var desuden den første stand-up komiker, som fik et foto af sig selv i en avis på baggrunden af sin succes som komiker. Nogle år efter sine optrædener på restaurant Dins, blev Casper Christensen en del af det første danske stand-up bookingfirma FBI – Funny Buisness Incorporated.

I begyndelsen af 1990erne fik Casper Christensen sin debut på landsdækkende TV, da han var TV-vært på børne- og ungdomsprogrammet Hvaffor en hånd og Transit. I 1994 fik Casper Christensen sit eget program med eksperimenterende komik på TV3, og i 1994 fik han sit store gennembrud med underholdningsprogrammet Husk lige tandbørsten. Det var også i midten af 1990erne, at Casper Christensen brød igennem med radioprogrammet Tæskeholdet, og i slutningen af dette årti, fik han succes med satireshowet Casper og Mandrilaftalen på DR2.

Efter Casper og Mandrilaftalen begyndte Casper Christensen, i samarbjede med Frank Hvam, at arbejde på den danske sit-com Langt fra Las Vegas, som blev sendt på TV2 Zulu, som i starten af det nye årtusinde var en ny kanal. Langt fra Las Vegas gav TV2 Zulu en god opstart, og serien havde op mod ca. 200.000 seere ved flere afsnit. Sidst men ikke mindst er Casper Christensen sammen med Frank Hvam hovedmændene bag den meget populære danske komedieserie Klovn. Der er i alt lavet 6 sæsoner af Klovn, som alle også er udgivet på DVD. Den første sæson af serien blev vist på TV2 Zulu i februar 2005.

Andre TV-programmer
Casper Christensen har også lavet andre TV-programmer, bl.a. TV3´s ungdomssatsning ATOM-TV fra 1994 og underholdningsprogrammet Safari i samarbejde med Lars Hjortshøj i 1996. Der var store forvetninger til Safari, som var en blanding af quiz, forskellige sketches samt musikals underholdning. Programmet blev trods de store forventninger aldrig nogen særlig stor seersucces. Casper Christensen lavede sammen med Lars Hjortshøj og Jan Gintberg talkshowet Darios Joint for TV2 i 1998, og med dette program fik man for første gang komikeren Anders Matthesen på landsdækkende TV. Dog blev talkshowet, lige som Safari, ikke nogen særlig stor succes, som man havde forventet.

Den populære komikere har også været vært på TV2 underholdningprogrammerne Grib mikrofonen, Ni ud af ti samt Deal No Deal. I 2006 spillede Casper Christensen en mindre birolle i Lars von Triers film Direktøren for det hele, og han har også lavet radio på TV2 radio sammen med Ricco Wichmann. Af de helt nye projektet, som Casper Christensen står bag, er Zulu Royal, hvor han i samarbejde med Lars Hjorshøj, Frank Hvam og Jan Gintberg har kommenteret kongelige begivenheder som kronprinseparrets bryllup samt prins Christians barnedåb. Senest har Casper Christensens lavet det direkte talk- og underholdningshow ALOHA!, som bliver vist på TV2.


Om 'Casper Christensen: Klovn og Langt Fra Las Veags skuespilleren!' #133
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker