TV Pakker

Casper og Mandrilaftalen: Satire TV med Casper Christensen!

Casper og Mandrilaftalen er et dansk satire program, der blev vist på DR2 i 1999. Programmet er et surrealistisk sketch show med Casper Christensen i spidsen. Af andre faste medvirkende kan nævnes Lasse Rimmer, Frank Hvam og Lars Hjortshøj. I programmerne medvirkede også flere forskellige gæste skuespillere som f.eks. Anders Matthesen, Jan Gintberg, Uffe Holm, Mick Øgendahl, Sebastian Dorset og Anders Lund Madsen.

Programmets indhold
Indholdet i Casper og Mandrilaftalen varierede fra afsnit til afsnit, men fælles for afsnittene var, at de blev indledt med en programoversigt med aktuelle nyheder. Nyhederne bliver set med meget kritiske øjne og i en absurd vinkel. Det var især nyheder inden for kongehuset og diverse temaer fra ugebladene, som blev taget op. Nogle faste indslag i Casper og Mandrilaftalen var også talentshows og reklamer.

I alt i alt er der lavet 67 afsnit af Casper og Mandrilaftalen, og de første 48 afsnit blev vist mandage, onsdage og fredage omkring midnat i første halvår af 1999. Da Casper Christensen skulle på barsel, valgte man at sende de sidste 19 afsnit i slutningen af 1999. Afsnittene blev som regel optaget om formiddagen og vist om aftenen uden nævneværdige redigering.

Fremtidig samarbejde
Holdet bag Casper og Mandrilaften fortsatte i flere år med at lave commedy sammen, og især Casper Christensen og Frank Hvam har fået stor succes med bl.a. Klovn, men også Langt fra Las Vegas, hvor bl.a. Lars Hjortshøj også var fast skuespiller.

I løbet af efteråret 1999 og foråret 2000 optrådte flere af de medvirkende fra Casper og Mandrilaftalen i Odense, Århus, Aalborg og København med forestillinger, som var baseret på de 67 afsnit. Temaerne fra Casper og Mandrilaftalen blev også brugt i en julekalender i 1999, i julekalenderen Casper og drengene fra Brasilien. Senere hen er Casper og Mandrilaftalen også udgivet på DVD.

Holdet bag satireshowet er også kendt fra at kommentere kongelige begivenheder i programmet Zulu Royal på TV2 Zulu. Holdet har bl.a. kommenteret kronprins Frederik og kronprinsesse Marys bryllup d. 14. maj 2004 samt Prins Christians barnedåb d. 21. januar 2006.


Om 'Casper og Mandrilaftalen: Satire TV med Casper Christensen!' #129
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker