TV Pakker

Mick Øgendah: Kendt stand-up komiker fra Falster

Mick Øgendahl er en dansk komiker, som debuterede tilbage i 1993. Han er født d. 7. april 1973 i Silkeborg, men han er opvokset på Falster. Noget af det Mick Øgendahl er allermest kendt for er sine lave højde og sine utallige mærkelige bevægelser og udtryk, når han optræder. Foruden sin lave højde og besynderlige bevægelser er Mick Øgendahl også kendt for at være meget energisk på en scene. Mick Øgendahls humor tager udgangspunkt i det almindelige menneskets hverdagsliv og adfærd.

Stand-up shows
Mick ØgendahlSiden starten af Mick Øgendahls karriere har han lavet en del stand-up shows, som han har turneret med i hele Danmark. Nogle af de shows, Mick Øgendahl har lavet, er Micktrix fra 2003, Tåfræser fra 2004, UNDSKYLD! fra 2006 og Propaganda fra 2010. Stand-up showt UNDSKYLD! var noget anderledes end de andre shows, da han lavede et stand-up show kombineret med små filmklip. Mick Øgendahl spillede selv hovedrollen i de små klip sammen med skuespilleren Kom Bodnia. Det var Mick Øgendahl selv, der havde skrevet og produceret filmklippene.

Film og TV-karriere
Foruden en karriere som stand-up komiker har Mick Øgendahl været medforfatter på flere satireserier som Monberg & Tuxen, Vindhætterne, Gintberg Show Off og nyeste Tak for i aften, hvor han også selv var med i sammen med Rune Klan.

Mick Øgendahl har også haft både større og mindre roller i flere danske julekalendere og film. Han var bl.a. med i julekalenderne Jul i Verdensrummet, som blev sendt på DR2 i 2006 og DR´s børnejulekalender Nissernes Ø fra 2003. Af film kan nævnes børne- og animationsfilmene Madagascar fra 2005, Ice Age 2 og Biler fra 2006, hvor han lagde stemme til nogle af figurerne fra filmene. Mick Øgendahl har været med til at skrive den danske komediefilm Blå Mænd, hvor han også spiller en af hovedrollerne i filmen


Om 'Mick Øgendah: Kendt stand-up komiker fra Falster' #259
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker