TV Pakker

DR2: Den hemmelige og kedelig kanal - eller hvad? Læs om DR2 her

DR2TV-kanalen DR2 er den anden TV-station i Danmarks Radios historie. D. 30. august 1996 gik DR2 i luften for første gang til de danskere med kabel- og satellitmodtagere. Fra d. 31. marts 2006 blev det muligt at modtage DR2 gennem en almindelig antenne med en digital modtagerboks. Til at starte med blev DR2 betegnet, som den hemmelige kanal, idet alle ikke havde mulighed for at se kanalen.

Da DR2 blev lanceret, blev kanalen opfattet lidt som en ”kedelig” og gammeldags kanal, men igennem tiderne er udvalget af programmerne blevet større. DR1 satser på de brede og familievenlige programmer, hvor imod DR2 henvender sig mere til dem, som gerne vil følge med i samfundsdebatter og satire.

Udvalget af TV-udsendelser på DR2
Nogle af de programmer, som kan ses på DR2, er bl.a. forskellige satire programmer. Det var på DR2, man kunne følge med i de populære satireshow som Drengene fra Angora, Wulfmorgenthaler, Dolph & Wullf samt Casper og Mandrilaftalen. Desuden blev talkshowet Clement Direkte også meget populært, idet showet gjorde det muligt at forene politik, satire og underholdning.

Hvis man kigger lidt mere på de samfundsrelaterede udsendelser, så er DR2 kendt for at sende magasinet Deadline, som er et nyhedsmagasin. Deadline fokusere på et mindre udvalg af nyheder end f.ek.s TV-Avisen på DR1. Forskellen på de to nyhedsmagasiner er, at Deadline går mere i dybden med aktuelle nyheder og begivenheder ved længere indslag og interviews, hvor indslagene i TV-Avisen er af kortere karakter. Desuden er det muligt at følge med i debatter fra Folketinget, da DR2 i hverdagene sender direkte herfra om formiddagen og eftermiddagen.

DR2 er også meget kendt fra sine temadage, hvor der bliver fokuseret på nogle forskellige emner. Hver lørdag og flere tirsdage sendes en lang række programmer om et pågældende emne som f.eks. krig, misbrug, sex, hippietiderne og meget mere. På DR2 er det derudover mulighed for at gense flere ældre udsendelser, som blev vist for mange år siden om bl.a. Adolf Hitler, Slaget om Atlanten og de to Verdenskrige. Foruden alle disse ældre og samfundsmæssig TV-programmer sender DR2 også flere forksellige serier og film.


Om 'DR2: Den hemmelige og kedelig kanal - eller hvad? Læs om DR2 her' #126
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker