TV Pakker

Lasse Rimmer: En kendt dansk komiker samt radio- og TV-vært.

Lars von TrierLasse Rimmer er en kendt dansk komiker samt radio- og TV-vært. Han er født i Århus d. 26. marts 1972, og far til børnene Pippi Alberte og Hedvig Betty. Børnene har han sammen med sin tidligere kone Lene Dahlquist. En af de første gange man så Lasse Rimmer på TV var i TV2´s quizprogram Jeopardy, hvor han var vært i perioden 2000 til 2003. Dog er han nok efterhånden mere kendt for sin bærende værtsrolle i TV2´s live sketchshow Live fra Bremen.

Lasse Rimmer har gennem sin karriere blevet omtalt som komikeren, som taler i et meget højt tempo, og som har en tendens til at improvisere meget, især ved indledende indslag, hvor publikum bliver inddraget.

Lasse Rimmers karriere
Lasse Rimmer har efterhånden en meget bred karriere både inden for radio, TV og komiker branchen, men han har også været vært på flere radioprogrammer samt spillet den ene hovedrolle i Filmen Fri os fra det onde.

Første gang man så Lasse Rimmer som stand-up-komiker var d. 15. juli 1993, hvor han deltog i DM i stand-up, hvor han endte i finalen. Dog blev det kun til en placering uden for top 3. Herudover har Lasse Rimmer været med i showene Talegaver til Børn og Fem på Flugt, hvor han bl.a. har arbejdet sammen med Mikael Wulff, Omar Marzouk og Sebastian Dorset.

Gennem Lasse Rimmers radio karriere har han arbejdet for Radio 100FM i perioden 2003 til 2009, hvor han var vært på programmet Morgenhyrderne, hvor han sammen med sin medvært Andrea Elisabeth Rudolph modtog Årets Ærespris i 2005 ved branchekonferencen Radio Days. Tilbage i 2007 afslørede BT en afstemning, som viste, at Lasse Rimmer var en af de mest populære radioværter i Danmark.

Lasse Rimmer har gennem sin karriere deltaget i samt været med til at producere flere forskellige TV-programmer bl.a. En sjov halv time, Casper og Mandrilaftalen, Langt fra Las Vegas, Test Nationen, Er du rigtig klog?, Smagsdommerne samt TV2´s populære underholdnings- og sketchshows Live fra Bremen.


Om 'Lasse Rimmer: En kendt dansk komiker samt radio- og TV-vært.' #247
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker