TV Pakker

Iben Hjejle - Find mere information om den danske skuespiller her

Iben HjejleDen danske skuespiller Iben Hjejle har efterhånden er lang karriere bag sig. Hun har medvirket i et hav at film og TV-serier. Bl.a. Den gode strømer, Inkasso, Flugten, The Eclipse og Klovn The Movie. Herudover har Iben Hjejle medvirket i TV- og comedyserierne Langt fra Las Vegas, Klovn, Anna Phil og Live fra Bremen.

Iben HjejleIben Hjejle er født d. 22. marts 1977 i København, og hun fik sit filmdebut i Mifunes sidste sang fra 1999, som er instrueret af Søren Kragh-Jacobsen. Denne start gav Iben Hjejle nye muligheder, da hun spillede med i High Fidelity sammen med skuespillerne John Cusack og Jack Black. Foruden sin TV- og filmkarrierer har Iben Hjejle også lagt stemmer til flere tegnefilm, bl.a. Shark Tale, Bee Movie, Skyllet Væk og Rejsen til Saturn.

Iben Hjejle privat
Iben Hjejle har senest dannet par med komikeren Casper Christensen, men i starten af marts måned 2011 kom det frem, at de ikke længere bor sammen. Tidligere har Iben Hjejle dannet par med trommeslageren Emil de Waal, som hun har sønnen William med, og hun har også været kærester med teaterinstruktøren og skuespilleren Lars Kaalund, der er kendt fra filmen Den eneste ene.


Om 'Iben Hjejle - Find mere information om den danske skuespiller her' #290
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker