TV Pakker

Amalies Verden: Følg Amalie og hendes mor Charlotte Kejsers liv

Amalie Josephine Kejser Szigethy
Amalies Verden er en reality TV-serie, der havde premiere d. 22. september 2010. I serien følger man den unge pige Amalie Josephine Kejser Szigethy, som er bedre kendt som Amalie fra sæson 6 af reality serien Paradise Hotel. Desuden arbejder Amalie på en karriere som sangerinde, og hun har udgivet single Du og Jeg.

Amalie i Paradise Hotel
Den smukke AmalieEfter sin deltagelse i Paradis Hotel blev Amalie meget kendt, fordi hun ikke vidste, hvad russisk roulette var samt hendes utallige sjove og besynderlige kommentarer. Den danske befolkning har tages Amalies mange kommentarer til sig, og de bliver glædeligt underholdt, hver gang hun optræder på landsdækkende TV.

Da Amalie er færdig med programmet Paradise Hotel, ønsker hun at få lavet sig eget TV-program, hvilket har resulteret i Amalies Verden, hvor de danskere TV-seere kan følge Amalies liv, hverdag, og man kan lære Amalie og hendes drømme meget bedre at kende på helt tæt hånd.

Amalies Verden
I Amalies Verden følger man også Amalies mor Charlotte Lytton Kejser, da hun er en stor del af Amalies liv, og hun er med til mange af de ting, som Amalie oplever gennem sin berømthed. Charlotte Lytton Kejser er efterhånden blevet ret kendt i de danske medier, fordi man gennem Amalies Verden kan se, at hun minder utroligt meget om Amalie. Amalies mor arbejder nu på udgivelsen af en bog om deres liv, og man har lige kunne følge mor og datters kamp i TV3´s reality gameshow Fanger på Fortet

På Amalies Verdens officielle hjemmeside, kan du finde mere information om programmet, inklusiv forskellige videoklip med Amalie.


Om 'Amalies Verden: Følg Amalie og hendes mor Charlotte Kejsers liv' #213
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.432 kr.
599 kr. Kr 289,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 26 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
  Telia TV 4ONE
Mindstepris 99,-
Danske tv-kanaler.
0 kr.
(Tilbud)
Kr 99,00 0 kr. 17 TV-kanaler 8/10
Læs mere
Telia TV
 
  Fullrate TV Favorit
Min. pris 1194,-
0 kr.
(Tilbud)
Kr 269,00 0 kr. 33 TV-kanaler + filmleje 10/10
Læs mere
Fullrate TV
 
TV-Pakke priser
TV Pakker