TV Pakker

Charlotte Kejser - Mor til Amalie der er kendt fra Amalies verden

Charlotte Lytton Kejser er mor til Amalie Szigethy, som er kendt fra reality serien Paradise Hotel. Efter datters gennembrud i de danske medier, har Charlotte Kejser i stigende grad fået mere og mere opmærksomhed. Charlotte Kejser har i løbet af efteråret 2010 været medvirkende i datterens eget TV-program Amalies Verden, hvor hun har fået en masse opmærksomhed.

Vejen frem til et kendt ansigt
Gennem Amalies Verden har Charlotte Kejser vist sig at være en mor, som er meget afhængig af sin datter, og hun har svært ved at løsrive sig. Charlotte Kejser har gennem sin medvirken i datters program fundet ud af, at hun faktisk elsker pressens store opmærksomhed, og det kom da også som en overraskelse, da holdet bag TV3´s reality program Fangerne på Fortet valgte at foretage en programændring, så Charlotte Kejser kom med i programmet.

Charlotte Kejser har sammen med Amalie været gæster i TV2´s underholdningsprogram Aloha med Casper Christensen, hvor man skulle tro, Amalie fik alt opmærksomhed. Det vidste sig hurtigt, at fokusset var Charlotte Kejser, og hun var også af den opfattelse, at hun er den vigtigste person i Amalies Verden.

Charlotte Kejser som forfatter
I Amalies Verden følger vi også Charlottes kamp for at udgive en bog om en mors kærlighed til sit barn. Det har altid været hendes store drøm at forsøge sig forfatter, men hun har hurtigt fundet ud af, at det ikke er helt nemt, selvom man er mor til Amalie fra Paradis Hotel. Charlotte er selv kommet med en idé om, at bogen skal sælges til gymnasier, handelsskoler mv. som undervisningsmateriale. Dog er hendes nyeste sats at en hjemmeside, hvor folk kan gå ind og læse bogen. Siden indeholder en tæller, så hun kan finde ud af, om folk har interesse i bogen, og hvis de har det, vil Charlotte Kejser kæmpe videre for at få udgivet bogen om en mors kærlighed til sit barn. Foruden emnet en mors kærlighed til sit barn, omhandler bogen også Amalie, som den stille og rolige pige hun er, når hun ikke er på TV.


Om 'Charlotte Kejser - Mor til Amalie der er kendt fra Amalies verden' #223
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.492 kr.
599 kr. Kr 299,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 25 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
TV-Pakke priser
TV Pakker