TV Pakker

Fangerne på Fortet: Game-show på TV3 med kendte danskere

Fangerne på Fortet er et gameshow på TV3, hvor en række kendte danskere bliver udsat for forskellige udfordringer, der skal løses for at indsamle penge til et godt formål. Konceptet bag programmet stammer fra Frankrig og blev vidst første gang i Danmark i 1993. Fangerne på Fortet bliver optaget på det franske fort Fort Boyard, som i sin tid blev bygget af Napoleon.

Siden år 2000 har TV3 ikke sendt Fangerne på Fortet, men i 2009 valgte TV-produktionen at genoptage succes fra 1990erne, og optagelserne til en ny sæson blev skudt i gang. I de nye sæsoner er de danske seere garanteret, at de 48 deltagende kendisser, dyster i skakter og kældere i et højt tempo og med en masse grænseoverskridende opgaver og udfordringer. Tidligere var Thomas Mygind, Camilla Sachs Bostrup og Kamilla Gregersen værter på programmet, men i de nye sæsoner er det Peter Schmeichel og Camilla Ottesen, som styrer slagets gang.

Konceptet
Konceptet bag Fangerne på Fortet er, at en række kendte danskere i to hold kæmper i en række udfordringer om at samle flest nøgler, som skal bruges til at låse op til en tigergård. Hvert hold skal samle 7 nøgler for at få adgang til tigerburet, hvor de i fællesskab skal løse en gåde og efterfølgende indsamle guldmønter. De indsamlede mønter bliver omregnet i danske kroner, og det hold, som har indsamlet flest mønter, vinder udsendelsen og donerer pengene til et godt formål.

Er du til et program, hvor de kendte udfordrer sig selv til det yderste, vil Fangerne på Fortet være et godt underholdningsprogram for dig. I den nyeste sæson af Fangerne på Fortet deltager bl.a. Amalie og Peter fra Paradise Hotel, Kira Eggers, Pia Kjærsgaard, Bryan Rice, Joachim B. Olsen, Rikke Hørlykke, Mie Moltke, David Owe, Robet Hansen og mange flere.


Om 'Fangerne på Fortet: Game-show på TV3 med kendte danskere' #212
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker