TV Pakker

Sidney Lee | Mediefænomenet fra utallige Reality TV programmer

Sidney Lee er efterhånden et meget kendt ansigt i de danske medier for hans medvirkende i flere forskellige reality TV-programmer. Han er født d. 25. januar 1979, og hans fulde navn er Sidney Hassel Hansen, hvorfor Sidney Lee er hans kunstnernavn. Sidney Lee har medvirket i så mange TV-programmer, at han har danmarksrekorden i flest medvirkende realityshows. Han beskriver sig selv som et mediefænomen, og den danske samt mandelige udgave af Paris Hilton. Sidney Lee har altid været meget facineret af USA, og derfor forsøger han at bruge mange engelske ord, når han snakker.

Sidney Lees karriere
Inden Sidney Lee blev landskendt, havde han et arbejde, hvor han reparerede gamle arkademaskiner. Dog har han siden 1997 arbejdet som professionel videospiller, og han har bl.a. vundet DM i forskellige spil 18 gange. Desuden har Sydney Lee også vundet VM i Tekken 4 år i træk. Han har gennem hele sit liv haft en stor kærlighed for spil, og siden han fik sin første arkademaskine som 10 årige, har Sidney Lee anskaffet sig rigtig mange spillemaskiner. I dag har han ca. 32 arkademaskiner derhjemme.

I 2009 deltog Sidney Lee i Copenhagen eSport Challange, hvor han udfordrede alle, som ønskede at spille mod ham i Tekken og Mortal Kombat. Desværre nåede Sidney Lee ikke at være med i arrangementet i særlig lang tid, da han efter et nederlag forsvandt. Det siges, at kampen var blevet optaget til fjernsynet, og folk mente derfor, han ikke ville stå ved sit nederlag. Derudover begyndte der at køre rygter omkring Sidney Lees karriere inden for videspil, da flere ikke mente han kunne være så professionel, som han selv sagde. Nogle af grundene hertil var bl.a., at Sidney Lee ikke kunne huske, hvilke sponsorer han har haft, og han kunne heller ikke redegøre for, hvilke tuneringer han havde vundet.

Noget andet som Sidney Lee har fået kritik for er, da han boksede mod Stig Tøfting. I 2009 afholdte den professionelle pokerspiller Gus Hansen et boksestævne for kendte danskere, og her skulle Sidney Lee og den tidligere fodboldspiller Stig Tøfting bokse mod hinanden. Efter kun 7 sekunders spil bliver Sidney Lee slået ud ved knock out. Stig Tøfting blev sur, fordi han ikke rejste sig op, og han mente, at det ikke kunne være rigtigt, at Sidney Lee ikke kunne manne sig lidt op, nu hvor folk havde betalt for at se denne boksekamp.

TV-shows
For uden en professionel karriere som videogamer har Sidney Lee også medvirket i flere forskellige TV-programmer. Sidney Lee har også deltaget i en prøvefilmning til en pornofilm i 2001. Sidney Lee har hele tiden været imod, at filmen blev udgivet, men i 2009 valgte producenten alligevel at offentliggøre hans sexscener med den begrundelse, at han var blevet et kendt TV-fænomen, hvilket var med til at gøre filmen interessant.

De sidste nye programmer, Sidney Lee har medvirket i, er SinglelivKanal 4, hvor de danske TV-seer har kunne følge Sidney Lees jagt mod den store kærlighed. Han har også deltaget i Kanal 5´s madlavningsprogram 4 Stjernes Middag, hvor en lang række kendte danskere har dystet mod hinanden om at lave en god middag samt være en god vært. Her blev Sidney Lee kendt for sin rejecocktail, der var ved at druknet i dressing samt hans Knorr lasagne med masser af væske. Under hans medvirken i 4 Stjernes Middag blev der slået tvivl om, om Sidney Lee nu også kunne fortsætte med at leve på den måde, han gør nu og samtidig blive ved med at være så kendt. Sidney Lee var dybt uenige i, at han på et tidspunkt ikke vil være kendt længere. Han mener nemlig, at han hele tiden vil kunne finde på noget nyt at være kendt for, så derfor vil Sidney Lee forblive et kendt TV-fænomen længe endnu.

D. 16. maj 2022 døde Sidney Lee kun 43 år gammel. Begravet på Holmens Kirkegård d. 27. maj 2022.


Om 'Sidney Lee | Mediefænomenet fra utallige Reality TV programmer' #152
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker