TV Pakker

Kanal 5 er en dansk underholdningskanal, som er en del af SBS TV.

Kanal 5Kanal 5 er en dansk underholdningskanal, som er en del af SBS TV. SBS TV er ejet af det tyske medieselskab ProSiebenSat 1 Media og er en af Europas største TV- og radiokoncerner. Selskabet driver 16 forskellige TV-stioner, 11 radiokanaler samt 10 stand-alone radiostationer i Europa. I Danmark har ProSiebenSat 1 Media Kanal 5, Kanalv 4, 6´eren og The Voice TV samt radiokanalerne The Voice og Nova FM.

Som noget nyt lancerede SBS TV i 2006 en ny service for de danske seer. Det blev muligt at se SBS TV´s egenproducerede programmer og spanske fodboldkampe via hjemmesiden nutv.dk. Ønsker man at gøre brug af denne service, skal man købe et abonnement, og det er derefter muligt at se programmerne i f.eks. en uge, måned eller hvor lang tid man nu ønsker at have adgang til programmerne.

Kanal 5 sendes fra en satellit i London, og knap 70 % af den danske befolkning kan se kanalen. I april 2004 sendte Kanal 5 for første gang, efter kanalen erstattede TV Danmark 1. Målgruppen, som Kanal 5 henvender sig til, er primært de 19-40 årige.

Som seer på Kanal 5 kan man se et bredt udvalg af forskellige danske og udenlandske programmer. Nogle af de mest populære danske programmer er Reportagen med Kaare Sand. Nogle andre danske programmer som Kanal 5 står bag er bl.a. Sangstjerner, 4 Stjerners Middag, Wipeout og Stå op med Uffe Holm. Er man mere til de amerikanske TV-serier, viser Kanal 5 både CSI Miami/Las Vegas/New York, Lost, Criminal Minds og den meget populære serie Baywatch.


Om 'Kanal 5 er en dansk underholdningskanal, som er en del af SBS TV.' #147
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker