TV Pakker

Uffe Holm: Fra Solrød til Stand-up

Uffe HolmUffe Holm er en af danmarks mest folkekære komikere, og en af de absolut mest succesfulde personligheder på den danske stand-up-scene. 34 årige. Uffe er født i Solrød, hvor han også er vokset op, og hvor han optrådte på en lokal scene med sine stand-up talenter for første gang.

Siden er det gået slag i slag for komikeren, der blev opdaget af den levende stand-up legende Casper Christensen på én cafe i barndomsbyen. Kort efter at hans talent var blevet spottet, turnerede Uffe Holm landet rundt som gæsteoptrædende på Timm og Gordons Danmarksturne.

Sidenhen har Uffe Holm tryllebundet publikum i hele landet med sine egne one-man shows; fra debuten ”The Uffe Holm Show” i 2003 til det aktuelle ”Uforbederlig?”, som ligesom de tidligere show byder på dansk underholdning i verdensklasse, hvor ingen bliver skånet – og ingen bliver glemt.

Uffe Holm har, udover sin karriere i stand-up, også haft adskillige jobs som vært på diverse tv-programmer. Hans første faste job på skærmen var som vært i ”Pop-TV” på den ny hedengangne kanal Z-TV, og senere hen nåede Uffe ud til en bredere skare af den danske befolkning, blandt andet som vært på seer-succeserne ”Bluff” på TV3+ og ”Stå op” på Kanal 5.

Udover sine værtsroller har Uffe Holm haft store og små roller i en række populære tv-serier som Casper og Mandrilaftalen, Rent fup, Supersælgerne, Banjos likørstue m.fl.

De senere år er Uffe Holm blevet en populær stemme i radioen, hvor han blandt andet har kunne høres som morgenvært på The Voice. I dag har Uffe Holm formået at gøre sin store passion for kortspillet poker til en del af sine levevej, igennem rollen som fast vært på radiostationen Pokerradio.dk.


Om 'Uffe Holm: Fra Solrød til Stand-up' #261
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker