TV Pakker

SBS TV: En af Europas største TV- og radiokoncerner

SBS TV er ejet af det tyske medieselskab ProSiebenSat 1 Media og er en af Europas største TV- og radiokoncerner. I dag driver selskabet 16 forskellige TV-stationer, 10 stand-alone radiostationer i Europa samt 11 radiokanaler. Her i Danmark har ProSiebenSat 1 Media kanalerne Kanal 5, Kanal 4, 6´eren og The Voice TV. Deruder har selskabet også radiokanalerne Nova FM og The Voice.

Medieselskabet dækker godt 77 millioner husstande i 13 forskellige lande i Europa, hvilket giver omkring 200 millioner TV-seere. SBS TV´s programmer sendes fra England, og kanalerne bliver distribueret gennem kabel, DTT-nettet samt satellitter. På grund af denne store dækning kan mere end 70 % af de danske TV-seere se SBS TV´s kanaler.

De fire TV-kanaler
De fire TV-kanaler, som SBS TV har i Danmark er, som nævnt ovenfor Kanal 5, Kanal 4, 6´eren og The Voice TV. Sidste nævnte kanal sender musik døgnet rundt med henblik på at de unge TV-seere. The Voice TV er blevet en meget populær musik kanal, hvilket har medført, at TV-stationen hvert år arrangere en stor koncert i Tivoli i København med flere af de største navne fra ind- og udland.

På Kanal 5 bliver der vist masser af underholdning inden for film og serier samt sport. 6´eren er TV-kanal for mænd, hvor der bliver vist en masse programmer med comedy, serier, film og sport, som henvender sig til mænd. Kanal 4 er en rigtig kvinde kanal, da der sendes en masse talkshows, film og serier, som henvender sig til de kvindelige seere.


Om 'SBS TV: En af Europas største TV- og radiokoncerner' #151
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  Canal Digital - FAMILY pakken Local-pakken
Min.pris 6 mdr. 2.452,50 kr
inkl.installation
(værdi 1.250 kr.)
Kr 399,00 0 kr. 20 kanaler heraf 10 i HD 8/10
Læs mere
Canal Digital - FAMILY pakken
Med 70 tv-kanaler – inklusive 12 fantastiske HDTV-kanaler – er FAMILY vores mest populære tv-pakke. Og til prisen finder du ikke tilnærmelsesvis lige så meget tv for pengene noget andet sted.
 
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 1 mdr. 937 kr.
599 kr. Kr 269,00 0 kr. 25 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
  Telia TV 4ONE
Mindstepris 99,-
Danske tv-kanaler.
0 kr.
(Tilbud)
Kr 99,00 0 kr. 15 TV-kanaler 8/10
Læs mere
Telia TV
 
  Fullrate TV TV Plus
Min. pris 1374,-
0 kr.
(Tilbud)
Kr 229,00 0 kr. 33 TV-kanaler + filmleje 8/10
Læs mere
Fullrate TV
 
TV-Pakke priser
TV Pakker