TV Pakker

SBS TV: En af Europas største TV- og radiokoncerner

SBS TV er ejet af det tyske medieselskab ProSiebenSat 1 Media og er en af Europas største TV- og radiokoncerner. I dag driver selskabet 16 forskellige TV-stationer, 10 stand-alone radiostationer i Europa samt 11 radiokanaler. Her i Danmark har ProSiebenSat 1 Media kanalerne Kanal 5, Kanal 4, 6´eren og The Voice TV. Deruder har selskabet også radiokanalerne Nova FM og The Voice.

Medieselskabet dækker godt 77 millioner husstande i 13 forskellige lande i Europa, hvilket giver omkring 200 millioner TV-seere. SBS TV´s programmer sendes fra England, og kanalerne bliver distribueret gennem kabel, DTT-nettet samt satellitter. På grund af denne store dækning kan mere end 70 % af de danske TV-seere se SBS TV´s kanaler.

De fire TV-kanaler
De fire TV-kanaler, som SBS TV har i Danmark er, som nævnt ovenfor Kanal 5, Kanal 4, 6´eren og The Voice TV. Sidste nævnte kanal sender musik døgnet rundt med henblik på at de unge TV-seere. The Voice TV er blevet en meget populær musik kanal, hvilket har medført, at TV-stationen hvert år arrangere en stor koncert i Tivoli i København med flere af de største navne fra ind- og udland.

På Kanal 5 bliver der vist masser af underholdning inden for film og serier samt sport. 6´eren er TV-kanal for mænd, hvor der bliver vist en masse programmer med comedy, serier, film og sport, som henvender sig til mænd. Kanal 4 er en rigtig kvinde kanal, da der sendes en masse talkshows, film og serier, som henvender sig til de kvindelige seere.


Om 'SBS TV: En af Europas største TV- og radiokoncerner' #151
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker