TV Pakker

Kanal 4: Den første TV-kanal, som kun henveder sig til kvinder.

Kanal 4Kanal 4 er den første TV-kanal, som kun henveder sig til kvinder. TV-kanalen blev grundlagt d. 1. maj 2006, hvor den i første omgang blev sendt af TV Danmark. Kanal 4 var den første TV-kanal, som kunne modtages via en almindelig antenne. Indtil slutningen af 2006 blev Kanal 4 sendt på de samme frekvenser som TV Danmark, og fra 2007 gik Kanal 4 over til at blive sendt fra en satellit og kabel TV fra London via SBS TV. Da Kanal 4 begyndte at sende fra London, undgik SBS TV også de stramme danske regler inden for reklamer.

På Kanal 4 kan du se programmer som henvender sig til kvinderne, hvor de har mulighed for at fordybe sig i god underholdning. Kanal 4 er bl.a. kendt for den meget populære TV-serie De unge mødre, hvor man følger en række danske teenagere, som har valgt at blive mor, men Kanal 4 er også meget kendt for serien Singleliv samt reportagen med Kaare Sand. Foruden disse programmer sender Kanal 4 også talkshowet QTV med Pernille Aalund samt flere amerikanske TV-serier som Gilmore Girls, Wil & Grace, Glamour og Greys Hvide Verden.


Om 'Kanal 4: Den første TV-kanal, som kun henveder sig til kvinder.' #150
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.432 kr.
599 kr. Kr 289,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 26 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
  Telia TV 4ONE
Mindstepris 99,-
Danske tv-kanaler.
0 kr.
(Tilbud)
Kr 99,00 0 kr. 17 TV-kanaler 8/10
Læs mere
Telia TV
 
  Fullrate TV Favorit
Min. pris 1194,-
0 kr.
(Tilbud)
Kr 269,00 0 kr. 33 TV-kanaler + filmleje 10/10
Læs mere
Fullrate TV
 
TV-Pakke priser
TV Pakker