TV Pakker

De unge mødre: En dansk reportageserie med Malou Stella, Bente m.f

De unge mødre er en dansk reportageserie, som er blevet meget populært, og programmet har vundet mange danskeres hjerter. Programmet blev vist første gang i efteråret 2005, men til at starte med blev De unge mødre sendt som en del af Kaare Sands programserie Reportagen. Efter 6 afsnit i Reportagen blev udsendelserne om De unge mødre så populær, at producenten Sand TV valgte at lave et program til De unge mødre.

I De unge mødre følger man en række teenager piger, som har valgt at blive mor. Man følger de unge mødres kamp mod fordomme og løftede pegefingre fra kommunen, skolen, myndighederne og ikke mindst deres forældre. Seerne følger de unge mødre på godt og ondt i deres hverdag og drømme. For producenten Sand TV er det meget vigtigt at vise et realistisk billede af de unge mødres hverdag, men samtidig lægges der også vægt på, at de ikke overskrider de medvirkendes personlige grænser. På den måde kan Sand TV opbbygge et tillidsforhold til deltagerne, så det bliver så realistisk som muligt.

Deltagerne i de unge mødre
Nogle af de mest kendte deltagere er bl.a. Christina fra Amager, Bente fra Slagelse, Malou Stella fra Hedensted, Camilla fra Aalborg, Stine fra Holbæk, Kristina fra Randers samt Camilla fra Kalundborg. I løbet af de mange sæsoner af De unge mødre har man bl.a. fulgt Camilla fra Aalborg, Camilla fra Kalundborg og Kristina fra Randers i flere af sæsonerne. De tre piger er blevet nogen af de mest populære deltagere, og de var derfor også medvirkende i dokumentarprogrammet De unge mødes drøm. Her fik de tre piger hver især hjælp til at opfylde en stor drøm. Danskerne kunne bl.a følge de unge mødres kamp mod at redde ægteskabet, finde den store kærlighed samt at tabe en masse kilo. I løbet af ca. 3 måneder, fulgte man deres kamp med hjælp fra kendte eksperter. De unge mødres drøm blev også meget populær, men programmet overgår stadig ikke De unge mødre.


Om 'De unge mødre: En dansk reportageserie med Malou Stella, Bente m.f' #148
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker