TV Pakker

Singleliv: Reality program med Sidney Lee, Martin og Katrine

Singleliv er et dansk reality program, som er blevet meget populær blandt de danske TV-seere. Programmet bliver sendt på Kanal 4, og der er i alt blevet lavet 6 sæsoner med over 100 afsnit i alt. I Singleliv følger man en række danske singler, som endnu ikke har mødt den store kærlighed. Man følger deltagerne i hverdagen og i weekenden, hvor de med masser af charme og selvtillid samt scorereplikker forsøger at finde den eneste ene.

I gennem de sidste par år har danskerne fulgt en lang række danskere, men nogle af de mest kendte deltagere er musikeren Martin fra Nordjylland, stripperen og pædagogen Katrine samt den professionelle gamer Sidney Lee. Da Singleliv i foråret 2010 rundede afsnit 100, valgte distributøren af programmet, SBS Tv og Sand TV, at holde en kæmpe fest, som også blev vist på Kanal 4. Til festen deltog mange af Singlelivs deltagere samt en masse fans og andre interesserede. I løbet af aftenen var der spisning, international underholdning, natklub og uddelingen af priser for bl.a. bedste kys, bedste og værste date og mange andre kategorier.


Om 'Singleliv: Reality program med Sidney Lee, Martin og Katrine' #149
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.432 kr.
599 kr. Kr 289,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 26 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
  Telia TV 4ONE
Mindstepris 99,-
Danske tv-kanaler.
0 kr.
(Tilbud)
Kr 99,00 0 kr. 17 TV-kanaler 8/10
Læs mere
Telia TV
 
  Fullrate TV Favorit
Min. pris 1194,-
0 kr.
(Tilbud)
Kr 269,00 0 kr. 33 TV-kanaler + filmleje 10/10
Læs mere
Fullrate TV
 
TV-Pakke priser
TV Pakker