TV Pakker

Kanal 6: Er du også træt af Desperate Housewives?

Hvor kan mænd lege og opleve underholdning i verdensklasse? Hvor kan mænd for engangs skyld, have lov til at være rigtige mænd? På 6’eren selvfølgelig! Eksplosivt Premier League fodbold, eksperimenterede programmer som Mythbuster, verdens bedste serier som Lost, Heroes og Speciel Victims Unit og rigtige mandefilm som Terminator, Rambo og Firefox. Disse er blot nogle af de få ting, som kanal 6 tilbyder. Velkommen til mande kanalen!

Den 1. januar 2009 lancerede SBS kanal 6, som skulle fange opmærksomheden på alle mænd i alderen 15-50 år – og hvilken opmærksomhed kanalen har fået. SBS har udtalt, at 6’eren er skræddersyet til den moderne mand, som mangler sport, fight underholdning, sci-fi og ægte mande film. Disse forskellige emner er delt op efter temadage som fx. ”Sci-fi søndag”, ”Friday Fight night”, ”Comedy tirsdag” osv.

En af de største succés udsendelser på 6’eren, er uden tvivl de live Premier League kampe fra verdens hårdeste liga. Flere danskere spiller i Premier League og det har kanal 6 valgt, at sætte ekstra meget fokus på. Kan Thomas Sørensen holde buret rent? Kan Niclas Bendtner stå for presset, eller vil Agger fortsætte sit gode spil er blot nogle af spørgsmålene kanal 6 stiller før hver kamp. Til foråret 2010 kan man hver uge se op til seks kampe fra den engelske liga, men 6éren stopper ikke her! De har valgt at krydre det hele med Spansk fodbold fra La Liga, og med fodbold fra den danske pokal turnering Ekstra Bladet Cup.

Kanalen er naturligvis ikke kun sport, men har fornuftig nok valgt at investere i nogle af verdens mest populære serier. Serien Lost tog hele verden med storm, da mange tusind millioner af mennesker fulgte de nødlandede passagere fra Oceanic Flight 815 konstante overlevelse på en mystisk øde ø eller den anden verdensomspændende serie Heroes, som følger en række hovedpersoner gå fra at være almindelige mennesker, til pludselig at besidde superkræfter og overnaturlige evner. Lost og Heroes vil med garanti love dig timevis af underholdning.

Er du mand eller på vej til at blive det? Føler du dig træt af Desperate Housewives og din mors eller kærestes konstante jamren? Så slå benene på bordet og tænd eller anskaf dig kanal 6. Hvad venter du på?


Om 'Kanal 6: Er du også træt af Desperate Housewives?' #195
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker