TV Pakker

Robinson Ekspeditionen: Et hårdt og meget udfordrende TV-program

Robinson EkspeditionenReality showet Robinson Ekspeditionen er et hårdt og meget udfordrende TV-program, der blev sendt første gang i Danmark i 1998 på TV3. Programmet kommer fra Sverige, men det er efterhånden blevet meget udbredt og sendes nu i bl.a. USA, Grækenland, Tyskland, Polen, Italien, Belgien, Holland, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen.

Robinson Ekspeditionens koncept
I Robinson Ekspeditionen deltager en gruppe danskere i en række hårde udfordringer. Deltagerne bliver opdelt i to hold, hvorefter de skal leve på hver deres ø, og for holdene handler det om at kunne blive på øerne i længst tid. Jo længere tid deltagerne har været på øerne, jo mere bliver de udfordret i forskellige fysiske og psykiske udfordringer.

På øerne er det som udgangspunkt deltagernes eget ansvar at finde mad og drikke, men vinder de nogle af programmets konkurrencer, kan de også vinde mad eller andre forsyninger. Efterhånden som flere og flere deltagere bliver stemt hjem, bliver holdene samlet til et hold på en af øerne, og efter sammenlægning kæmper deltagerne ikke holdvis, men individuelt. Dog forsøger deltagerne stadig at holde sig gode venner med deres tidligere holdkammerater, da skal sikre sig overlevelse i programmet samt muligheden for at vinde selve ekspeditionen. Under Robinson EkspeditionenRobinson Ekspeditionen kan deltagerne vinde en Talismann, hvilket sikrer den enkelte deltager fredning mod en hjemsendelse fra programmet.

Gennem tiden har Thomas Mygind, Mikkel Beha Erichsen og Jakob Kjeldberg været værter på Robinson ekspeditionen, og sidste nævnte er den nuværende været på programmet. Tidligere har TV-værten fra Paradis Hotel, Rikke Gøransson, vundet ekspeditionen, og kendte danskere som f.eks. Dan Marstrand og Biker Jens har deltager i programmet.


Om 'Robinson Ekspeditionen: Et hårdt og meget udfordrende TV-program' #211
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker