TV Pakker

Camilla Framnes Henriksen | En af pigerne fra De Unge Mødre serien

Camilla Framnes Henriksen blev landskendt, under hendes medvirkede i Kanal 4´s meget populære serie De Unge Mødre. I De Unge Mødre handler en række danske unge mødre, hvor man følger deres hverdag og liv med børnene og familien. Første gang man så Camilla Framnes Henriksen i De Unge Mødre var tilbage i 2006, hvor hun fødte sin første søn Oliver foran TV-seerne.

Camilla Framnes Henriksen er fra den nordjyske by Mou, som ligger lidt uden for Aalborg. Hun er født d. 28. august 1987. Camilla har sønnen Oliver med sin ekskæreste, men Camilla har også sønnen Sebastian sammen med sin kæreste Christian. Parret har planer om at blive gift i efteråret 2011.

Camillas Framnes Henriksen medvirken i TV-programmer
Efter de danske TV-seere i flere år har kunnet følge Camilla Framnes Henriksens liv i både gode og hårde tider, er hun blevet en person, som rigtig mange ser op til. Camilla var meget ung, da hun for første gang var med i De Unge Mødre, og hun har udviklet sig rigtig meget. Seerne har bl.a. også på tæt hånd kunne følge hendes kamp mod de overflødige kilo efter de to graviditeter. Dette skete i Kanal 4´s anden programserie om de unge mødre, nemlig den første udgave af De Unge Mødres Drøm. Hun fulgte seerne Camilla Framnes Henriksens kamp mod kiloene sammen med hendes coach Charlotte Bircow. Camilla nåede at tabe rigtig meget, mens hun deltog i programmet, og hun fortsatte kampen, da programmet sluttede. I alt nåede Camilla op på et samlet vægttab på 54 kg i løbet af et års tid.
For uden sin medvirken i De Unge Mødre og De Unge Mødres Drøm, så har Camilla Framnes Henriksen også deltaget i Kanal 4´s underholdningsprogram 4 Stjernes Middag. Her skulle Camilla lave en 3-retters menu samt underholdning til gæsterne Malou Stella fra De Unge Mødre samt Katrine Poulsen og Martine Aiden Andersen fra Singleliv.

I august måned 2011 kan man igen se Camilla Framnes Henriksen fra en ny side. Hun debutere nemlig som forfatter med hendes bog ”Hvis jeg kan, kan du også”. Bogen handler om Camillas kamp med kilo, og hun fortæller meget åbent og ærligt omkring hendes forhold til mad både før og efter vægttabet. Bogen handler desuden også om hendes privatliv og hendes rolle som mor.Om 'Camilla Framnes Henriksen | En af pigerne fra De Unge Mødre serien' #306
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.492 kr.
599 kr. Kr 299,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 25 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
TV-Pakke priser
TV Pakker