TV Pakker

Morten Spiegelhauer: Journalisten fra TV2 programmet Operation X!

Morten Spiegelhauer er kendt som den fremtrædende vært og journalist på TV2 programmet Operation X, hvor han afslører forskellige svindlere med skjult kamera, mens de er i færd med at bryde loven. Morten er født i 1969, og inden han blev uddannet journalist, arbejdede han som frivillig for månedsbladet Press fra 1991 til 1993.

Karrieren
Morten SpiegelhaourI 1997 blev Morten Spiegelhauer færdig på journalisthøjskolen, og under sin uddannelse var han i praktik hos DR på programmet Station 3. Efter Morten blev færdiguddannet fortsatte han sit arbejde hos DR, hvor han blev ansat i ungdomsafdelingen ”Go”. Et par år senere kom Morten over i afdelingen ”U-land”, hvor han bl.a. var med til at lave TV til DR2 samt radio til P1 og P3. I 2000 blev DR´s radioavis på P3 fornyet, og her var Morten Spiegelhauer bl.a. som vært med til at fornye radioavisen. Efter flere års arbejde hos DR valgte Morten at søge nye udfordringer, og han stoppede derfor hos DR d. 31. maj 2004 og startede derefter på den konkurrerende TV-staion TV2 som vært på Operation X.

Forfatter og foredragsholder
Den dag i dag er Morten Spiegelhauer stadig vært på Operation X, men han holder også foredrag rundt omkring i Danmark. Til foredragene fortæller Morten om, hvordan han har det med at være vært på et program som Operation X. Han fortæller, hvad det er, som driver ham til at lave programmerne, samt hvordan han tør gå så langt, som han ind imellem gør. Det er ikke altid nemt at være en kendt TV-vært, og Morten Spiegelhauer har desværre også set den negative side af det, han arbejder med, da han har oplevet trusler efter nogle udsendelser af Operation X.

Foruden at holde foredrag udgav Morten Spiegelhauer i 2007 bogen ”Operation Spiegelhauer”, hvor han fortæller om, hvordan man overvinder sin egen frygt, samt hvordan man finder en balance mellem at være paranoid og letsindig. Alt dette fortælles på baggrund af hans rolle som vært på Operation X.


Om 'Morten Spiegelhauer: Journalisten fra TV2 programmet Operation X!' #128
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.492 kr.
599 kr. Kr 299,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 25 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
TV-Pakke priser
TV Pakker