TV Pakker

Go Aften Danmark - Et nyheds- og underholdningsprogram på TV2

Fredagspanelet i Go Aften DanmarkGo´ Aften Danmark er et af de to programmer, der er en del af TV2´s brand Go med programmerne Go´ Morgen Danmark og Go´ Aften Danmark. Programmet sendes på TV2 alle hverdage fra kl. 18.25 til 18.55 direkte fra Københavns Hovedbanegård.

Første gang Go´ Aften Danmark blev vist var i 2002, da TV2 ønskede at tiltrække flere seere i tidsperioden. Dog har programmet gennem tiden fået konkurrence fra DR1 med deres tilsvarende program Aftenshowet.

Programmets indhold og værter
Go´ Aften Danmark er et nyheds- og underholdningsprogram, hvor aktuelle begivenheder og kendte og ukendte personer er hovedemner for programmets indhold. Der kan være tale om emner inden for bl.a. politik, musik, kultur, mad, nye film, men programmet tager i høj grad også udgangspunkt i danskere, som har oplevet nogle forskellige store begivenheder i deres liv. F.eks. har Stine fra De Unge Mødre været inde til en snak om, hvordan det er at blive ung mor i en meget ung alder. Ofte har Go´ Aften Danmark også lavet interviews med store internationale stjerne eller eksklusive interview med et medlem fra Kongehuset.

Siden den første udsendelse af Go´ Aften Danmark, har der vært flere værter på programmet. Det var Hans Pilgaard, Annette Juhler Kjær og Anja Steensig, som var med til at starte Go´ Aften Danmark op. Senere hen har Mette Weyde, Larse Daneskov og Mikkel Beha Erichsen været en del af det populære værtshold. Siden sommeren 2010 har det hovedsageligt været Michéle Bellaiche og Cecilie Frøkjær, som har indtaget værtsstolen på Københavns Hovedbanegård.


Om 'Go Aften Danmark - Et nyheds- og underholdningsprogram på TV2' #251
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker