TV Pakker

Dagens Mand er et dansk datingprogram, som er blevet vist på TV2

Dagens MandDagens Mand er et dansk datingprogram, som er blevet vist på TV2 siden d. 10. september 2008. I Dagens Mand står der hver uge 20 friske, smukke, skrappe, sippede og meget forskellige single kvinder, som ønsker at møde den helt rigtige mand. Ud fra kvindernes meget skrappe krav til, hvordan en mand skal se ud, hvordan han må være, hvilke interesse han må have osv., kan man få en fornemmelse af, hvad nogle danske kvinder i virkeligheden vil have.

Konceptet Dagens Mand
Foruden de 20 single kvinder er der selvfølgelig en mand, som forsøger at finde en dejlig kvinde, han kan komme på date med, og han har selvfølgelig en forhåbning om, at han kan finde sin kommende kæreste og/eller kone. Mændene skal på bedst mulighed måde få præsenteret sig selv så godt, at kvinderne gerne vil på date med ham. For uden mandens egen præsentation, er der lavet et lille videoklip, hvor man kommer lidt tættere på den enkelte mand. I klippet fortæller de nærmeste venner og/eller familiemedlemmer historier og forskellige ting om den enkelte mand.

Selvom det er den enkelte mand, som er på jagt efter en date, så har de 20 single kvinder også mulighed for at fravælge en mand. Kvinderne har en lille lampe, som de kan vælge at slukke under programmet, hvis det viser sig, at dagens mand ikke ville være en potentiel date for dem. Efter mandens egen præsentation og videoklippet skal manden vælge, hvilken kvinde han ønsker at komme på date med.

Generelt er datingprogrammet Dagens Mand blevet meget populært blandt den danske befolkning, og en af grundene hertil er, at de kvindelig deltagere er så kræsne, at det næsten er helt utroligt. Single kvinderne kan finde den mindste lille ting ved dagens mand, som de synes er forkert, og så fravælger de en mand, fordi han f.eks. ikke lige har en trøje på, som den pågældende kvinde synes er flot.

Dagens Mand med bøsser
For at gøre Dagens Mand lidt anderledes valgte TV2 i efteråret 2009 at sætte lidt mere krydderi på datingprogrammet. TV2 lavede en udgave, som hed Dagens Mand med bøsser, hvilket viste sig at være en stor succes. I første omgang var det dog ikke så populært, da det viste sig, at en af de mandlige singler, som stod i panelet, ikke var bøsse, men det var et PR-stunt. Efter en kort periode med kritik af TV2 havde danskerne glemt PR-stuntet igen, da der kom flere udgaver med homoseksuelle deltagere.

Man kan på en måde sige, at TV2´s satsning med de homoseksuelle mænd er med til at vise, at det i dagens Danmark er blevet meget mere acceptabelt at være homoseksuel. En af de ting, som har gjort Dagens Mand med bøsser meget populært, er faktisk, at det viser sig, at de homoseksuelle mænd også meget kræsne, og ofte er de værre end kvinderne.

Pelle Hvenegaard
Pelle Hvenegaard er vært i datingprogrammet Dagens Mand. Han er født d. 29. august 1975, og foruden sin karriere som TV-vært er Pelle Hvenegaard også skuespiller. Pelle Hvenegaard optrådte som skuespiller første gang som 12-årige, da han havde hovedrollen som Pelle i den danske Oscar-vindende film Pelle Erobreren. I sin voksenkarriere har han bl.a. været medvirkende i filmen På fremmed mark, og han har også haft en større rolle i TV3´s populære dramaserie 2900 Happiness.

Foruden sin medvirkende i Dagens Mand og de førnævnte film og TV-serie, har Pelle Hvenegaard også været medvært på radioprogrammet Pizkarlene på Odense Studenterradio, og i 2006 var han vært på talkshowet KebabTV på TV2 Zulu. Til sidst kan det nævnes, at Pelle Hvenegaard har været vært på TV2 Zulus meget populære commedyserie Commedy Fight Club, og han har deltaget i sæson 3 af Zulu Djævleræs, hvor han vandt sammen med Signe Lindkvist.


Om 'Dagens Mand er et dansk datingprogram, som er blevet vist på TV2' #167
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker