TV Pakker

Anders Breinholt: Falckredderen der blev en kendt TV-vært

Anders Breinholt
Anders BreinholtDanskeren Anders Breinholt er en kendt journalist samt radio- og TV-vært. Anders Breinholt er født og opvokset i Ølstykke, og han startede sit arbejdsliv som falckredder, hvor han arbejdede i knap 10 år.

Allerede i en alder af 15 år begyndte Anders Breinholt at interesse sig for radio, efter han deltog i ungdomsskolens DJ-kursus. Han startede med at arbejde for Roskilde Radio i 10. klasse, hvorefter han fik flere forskellige jobs i radiobranchen sideløbende med sit arbejde som falckredder. Dog fandt Anders Breinholt hurtigt ud af, at hans interesse for radioarbejdet var større end interessen for sit arbejde som falckredder, hvorefter han stoppede sin karriere hos Falck.

Anders Breinholt har lavet radioprogrammer for The Voice, TV2 Radio og DR, hvor han bl.a. har været med til at lave Musikquizzen, P3 Guld, Katapult, De Sprøde Heste samt det meget kendte program De Sorte Spejdere med Anders Lund Madsen.

Et nyt vendepunkt i karrieren
Efter en succesfuld karriere som radiovært valgte Anders Breinholt at forsøge sig som TV-vært, og han stoppede hos DR, da han fik job hos TV2. D. 5. januar 2009 fik Anders Breinholt sin debut med sin værtsrolle i TV2´s morgenprogram Go´ Morgen Danmark. I første omgang fik Anders Breinholt en del kritik som sin rolle i Go´ Morgen Danmark, men inden længe blev han en anerkendt TV-vært blandt danskerne.

Foruden sin værtsrolle i Go´ Morgen Danmark har Anders Breinholt også været med til at lave flere ting til bl.a. sæson 1 og 3 af Zulu Djævleræs, han har været konferencier ved DR´s Store Juleshow i 2008 samt vært ved Kronprinsparrets Kulturpris i Operaen. I 2009 var Anders Breinholt vært ved Danish Music Awards, og det senest Anders Breinholt har været med til at lave er TV2´s nye satsning Natholdet, der er et late night show, som vises på TV2 mandag til torsdag aften. Her kombinerer Anders Breinholt sine kompetencer inden for bl.a. journalistisk og satire ved at underholde den danske befolkning.


Om 'Anders Breinholt: Falckredderen der blev en kendt TV-vært' #209
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.492 kr.
599 kr. Kr 299,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 25 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
TV-Pakke priser
TV Pakker