TV Pakker

De Sorte Spejdere: Anders Lund Madsen og Anders Breinholt

De Sorte Spejdere var et meget populært radioprogram, som blev sendt af DR på radiokanalen P3 i perioden 2005 til 2008. Programmet var så populært, at det modtog adskillige priser, og programmet opnåede også et meget højt lyttertal. De Sorte Spejdere vandt i 2007 prisen for Årets bedste radiovært, og i 2008 vandt programmet priserne for Årets danske radioprogram, Årets bedste radiovært samt prisen for Danmarks mest downloadede podcast. I 2009 vandt De Sorte Spejdere endnu engang prisen for Årets danske radioprogram.

Første gang De Sorte Spejdere blev sendt var d. 27. februar 2005, hvorefter programmet blev sendt som et aftenprogram hver søndag lige inden natradioudsendelserne gik i luften. Da programmet fik en noget større succes, end DR havde med, blev sendetidspunktet ændret til søndag mellem 10:00 og 12:00, men i den sidste periode af De Sorte Spejderes sendetid, blev programmet sendt som et fast eftermiddagsprogram mandag til fredag fra kl. 14:00 til 16:00.

Værterne og indholdet i De Sorte Spejdere
Værterne på De Sorte Spejdere var Anders Lund Madsen og Anders Breinholt, som lavede et radioprogram spækket med finurlige satire og et musikalsk talkshow. Værterne i De Sorte Spejdere var bl.a. kendt for hele tiden at snakke i munden på hinanden hele tiden, hvilket var med til at give programmet en improviserende tone.

Forskellen på De Sorte Spejdere og andre radioprogrammer, som P3 sendte, var, at programmet ikke skulle følge nogle givne playlister. Dette betød, at Anders Lund Madsen og Anders Breinholt frit kunne vælge det musik, som de havde lyst til at spille. En af fordelene ved dette var, at en lang række ukendte kunstnere på ganske kort tid blev landskendte i Danmark, da deres numre var blandt de mest downloadede i landet under sendetiden af De Sorte Spejdere.


Om 'De Sorte Spejdere: Anders Lund Madsen og Anders Breinholt' #215
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker