TV Pakker

Station 2 | Et populært kriminalmagasin på TV2 med Niels Brinch

Station2 i vejleStation 2 er det meget populære kriminalmagasin, som bliver sendt mandag aften på TV2. Programmet havde premiere d. 18. september 1993, og det har været sendt lige siden. Da programmet startede med at blive sendt, var det med Jes Dorph-Petersen og Niels Brinch, som værter.

Indholdet
Station 2 er et kriminalprogram, som tager udgangspunkt i kriminelle og den kriminalitet, der finder sted i det danske samfund. Station 2 har bl.a. lavet flere reportager om stoffer, indbrud, forskellige volds- og drabssager samt meget mere.

Der sendes den almindelige udsendelse af Station 2, som kaldes for Station 2 Classic. Dette program bliver sendt direkte fra et studie i Odense. Programmet tager udgangspunk i de før omtalte emner. Efter hver udsendelse af den klassiske udgave af Station 2, bliver der sendt Station 2 Efterlyst, som bringer forskellige efterlysninger op i nogle af de sager, hvor politiet har brug for befolkningens hjælp til opklaringerne.

I Station 2 Special er et dokumentarprogram med Niels Brinch som vært. Her bliver der lavet et program, hvor der tages udgangspunkt i et enkelt emne. Med dette specielle program har redaktionen mulighed for at gå i dybden med en bestemt sag eller et bestemt emne. Station 2 Special har været sendt siden august 2002. Station 2 Special kan både omhandle emner fra Danmark, men programmer har også lavet flere udsendelser fra bl.a. kvinde fængsler i USA, amerikanske fængsler med nogle af de allermest kriminelle amerikanere samt om overvågning i flere engelske byer.

Det sidste program i Station 2 serien er Station 2 Patrulje med Niels Brinch som studievært. Programmet varer ca. 10 min., og seerne kan her følge en politipatrulje fra en by i Danmark. Her følger man de danske betjentes arbejde på meget tæt hånd, og man får indblik i, hvordan deres arbejde fungere.

Værterne
På Station 2 og de tilhørende programmer har der siden premieren i 1993 været tilknyttet flere forskellige værter. Bl.a. har Trinu Panum Kjeldsen, Karen-Helene Hjort, Michéle Bellaiche, Maria Yde, Astrid-Hele Meister og Jes Dorph Petersen været værter. I de programmer, som bliver sendt fra år 2010, er det stadig Niels Brinch, som er vært, og han får selskab af Anne Mette Kirk Ørskov og Karin Cruz Forsstrøm.


Om 'Station 2 | Et populært kriminalmagasin på TV2 med Niels Brinch' #256
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.492 kr.
599 kr. Kr 299,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 25 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
TV-Pakke priser
TV Pakker