TV Pakker

Sofie Stougaard | Dansk skuespillerinde fra Langt fra las vegas

Sofie StougaardSofie Stougaard er en kendt dansk skuespillerinde, som har været med i forskellige TV-serier og film. Herudover har hun også lagt stemme til en af rollerne i børnefilmen De utrolige samt deltaget i TV2´s underholdningsprogram Vild med dans og den bornholmske revy Bornholmerrevyen i 2001. Sofie Stougaard er født d. 5. november på Bornholm i 1966, hvor hun er opvokset i en rigtig bornholmsk familie.

Sofie Stougaards karriere
Sofie Stougaard tog sin uddannelse til skuespiller på Statens Teaterskole, hvor hun startede i 1998, og hun blev færdiguddannet i 1991. Efter endt uddannelse startede hun sin karriere inden for teaterverdenen, da hun var med på en 2-årig teaterturne sammen med Det Danske Teater.

Sofie Stougaard har været med til at skrive manuskripter til flere ting inden for underholdningsbranchen, bl.a. den satiriske kvinde cabaret Emmas Dilemma i perioden 1995 til 2000. Gennem Emmas viste Sofie Stougaard en ny side af sig selv, nemlig at hun har talent inden for comedy verdenen.

Talentet inden for comedy viste Sofie Stougaard også gennem hendes deltagelse i den meget populære danske TV-serie Langt fra Las Vegas, hvor hun var med fra 2001 til 2003. Hun har desuden medvirket i flere afsnit af comedy serien Klovn. Sofie Stougaard har været med i filmene Bornholms stemme og Mifunes sidste sang, og så har hun spillet en af hovedrollerne i DR1´s dramaserie Nikolaj og Julie.


Om 'Sofie Stougaard | Dansk skuespillerinde fra Langt fra las vegas' #305
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.492 kr.
599 kr. Kr 299,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 25 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
TV-Pakke priser
TV Pakker