TV Pakker

Pernille Højmark - Dansk skuespiller & sanger. Født 1960

Pernille HøjmarkDen kendte dansker Pernille Højmark er ikke blot kendt for sine mange roller i danske film og TV-serier, men hun har også været sangerinde i den danske popgruppe Sweethearts. Pernille Højmark er født d. 21. maj i København i 1960, og hun er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Århus Teater tilbage i 1983. Hendes karriere startede på Gladsaxe Teater kort efter, hun blev færdiguddannet.

Pernille Højmark sang i mange år i bandet Sweethearts, som sang en masse danske og engelske popnumre, bl.a. Den røde gummibåd og Sikken en fest. Sweethearst største år var omkring 1997 og i starten af årtusindeskiftet. Pernille Højmark har desuden også udgivet et par cd´er som solist, og i 2005 deltog hun i det danske Melodi Grand Prix sammen med Sweethearts.

I 1997 startede optagelserne til den danske TV succes dramaserien TAXA, hvor Pernille Højmark spillede rollen som Lotte. Hun arbejdede i flere år både som sangerinde og skuespillerinde. Efter den store succes, som Pernielle Højmark fik, for sin medvirken i TAXA, fik hun også roller i serierne Bryggeren og Krøniken. Nogle af de film, som hun har spillet med i, er Tøsepiger fra 1996, Tusindfryd fra 1998, En kort en lang fra 2001 og Villa Paranoia fra 2004.


Om 'Pernille Højmark - Dansk skuespiller & sanger. Født 1960' #285
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).




TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker