TV Pakker

Mia Lyhne - Vil du læse mere om den smukke Mia Lyhne?

Mia LyneMia Lyhne er en dansk skuespiller, som er mest kendt for hendes medvirkende i comedy serien Klovn samt spillefilmen af samme navn. Mia Lyhne er født d. 6. juli 1971, og hun påbegyndte sin karriere i en teater- og sangruppe hos Vesterbro Ungdomsgård. I 1995 blev hun været tilknyttet Teater Grob, og i perioden 1995 til 2000 spillede Mia Lyhne rollen som Kamomilla i teaterforestilling Folk og røver i Kardomomme by.

I 2005 blev Mia Lyhen for alvor landskendt, da hun vandt Vild med Dans på TV2 sammen med Thomas Evers Poulsen. Herefter gik det stærkt, da Mia Lyhne i samme år fik sin debut i comedy serien Klovn, som hun medvirkede i frem til 2009, hvorefter hun medvirkede i Klovn The Movie i 2010. Af andre film, som Mia Lyhne har spillet med i, kan nævnes Forbrydelser, Fidibus, Den sorte Madonna, Blå Mænd og Camping.

Ved Folketingsvalget i 2007 valgte Mia Lyhne at melde sig ind i SF, og hun stod også ved Villy Søvndals side under hans tale på selve valgaftenen. Mia Lyhne vandt tilbage i 2002 en talentpris ved Årets Reumert for sin medvirkend i Udvidelsen af kampzonen på Det Kongelige Teater.


Om 'Mia Lyhne - Vil du læse mere om den smukke Mia Lyhne?' #286
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker