TV Pakker

Martin Brygmann: Dansk sanger, komponist og skuespiller

Martin BrygmannMartin Brygmann er en dansk sanger, komponist og skuespiller, som er født d. 25. januar 1963 i Kølvrå. Martin Brygman har børnene Frida, Ludvig, Sørine og Cornelia sammen med sin tidligere kæreste Line Knutzon. I dag danner han par med Marianne Lykkesfeldt.

Noget af det Martin Brygmann er allermest kendt for er sin medvirken i satiregruppen Lex og Klatten samt sin rolle i musikt- og underholdningstrioen Det Brune Punktum. Martin Brygmann påbegyndte en uddannelse på EFG Bygge og Anlæg, men efter et år valgte han at stoppe for at blive trommeslager i bandet Naive. Efter nogle år i bandet Naive, fik Martin Brygmann et nyt job som trommeslager i den danske gruppe Love Shop.

Martin Brygmann startede sin skuespillerkarriere i 1992, hvor han spillede rollen Anders i filmen “De skrigende halse”. I løbet af 1990erne har Martin Brygmann deltaget i en lang række danske film bl.a. “Fede tider” og “Italiensk for begyndere”. Martin Brygmann har desuden spillet en mindre rollen i nogle enkelte afsnit i den danske comedyserie “Langt fra Las Vegas”.

Foruden sin deltagelse i flere film og satire underholdningsshows, har Martin Brygmann været medvirkende i TV2´s julekalender “Jul i Valhalla”. Til denne julekalender har Martin Brygmann selv skrevet og produceret musikken.


Om 'Martin Brygmann: Dansk sanger, komponist og skuespiller' #262
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.432 kr.
599 kr. Kr 289,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 26 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
  Telia TV 4ONE
Mindstepris 99,-
Danske tv-kanaler.
0 kr.
(Tilbud)
Kr 99,00 0 kr. 17 TV-kanaler 8/10
Læs mere
Telia TV
 
  Fullrate TV Favorit
Min. pris 1194,-
0 kr.
(Tilbud)
Kr 269,00 0 kr. 33 TV-kanaler + filmleje 10/10
Læs mere
Fullrate TV
 
TV-Pakke priser
TV Pakker