TV Pakker

Luksusfælden: TV-Programmet om gældsplagede danskere

Luksusfælden er et dansk forbrugerprogram, som sendes på TV3. I programmet følger man en række danskere, som fuldstændig har mistet overblikket over deres privatøkonomi. Ofte har de medvirkende en meget fornuftig indtægt, men pga. store lån og et alt for stort forbrug, så har de medvirkende fuldstændig mistet overblikket over deres økonomi. Flere bruger så mange penge, at de hver måned har et overforbrug på flere tusinde kroner.

I Luksusfælden hjælper programmets to værter Jan Swyrtz og Mette Reissmann danskerne på rette køl. Når de medvirkende får besøg af de to eksperter, skal der først dannes et overblik over parrenes indtægter og udgifter samt deres forskellige lån. Der bliver opstillet et budget, så de medvirkende har mulighed for at se, hvad de egentlig bruger deres penge på. Herefter får Jan og Mette fuldmagt til at agere og sælge på de medvirkendes vegne, og det ender som regel altid med, at der bliver fundet en fornuftigt løsning, så de medvirkende kan leve videre uden alt for mange bekymringer. Jan og Mette laver et nyt budget for de medvirkende, og de får samlet de lån og/eller rydder op i de små lån, som Luksusfældens medvirkende har.

Luksusfælden er populært
Luksusfælden er blevt et meget populært program, som hver uge følges af flere tusinde danskere. De to eksperter Jan og Mette ved helt sikkert også, hvad de snakker om, og de hjælper rigtig mange danskere på rette spor med deres økonomi. Jan har både en handels- og bankuddannelse, og i dag driver han virksomheden Økonomicenteret, hvor han hjælper gældsramte danskere med deres økonomi. Mette er uddannet cand.merc.jur. ved Copenhagen Buisness School, og hun har arbejdet meget med forbrugerspørgsmål. Her udover har hun været ansat i flere forskellige finansielle sektorer samt forbrugerorganisationer med speciale i gæld og forbrug. Ud over Mettes værtstjans i Luksusfælden, arbejder hun som ekstern lektor i jura på Copenhagen Buisness School samt i Københavns borgerrepræsentation.


Om 'Luksusfælden: TV-Programmet om gældsplagede danskere' #139
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker