TV Pakker

Anni Fønsby & Erik Damgaard: Find information om Erik & Anni her

Anni Fønsby er kendt som IT-millionæren Erik Damgaards kone, men hun er også kendt for sit tidligere arbejde som foto- og nøgenmodel. Anni Fønsby har tidligere optrådt i flere Playboy programmer, men hun har også været med i TV-programmet Erik og Anni goes to Hollywood på Kanal 4.

Anni Fønsby er født d. 27. oktober 1972, og for nogle år siden skiftede hun navn til Anni Katrine Brinch, dog er hun mest kendt som Anni Fønsby. Foruden sin medvirkende som model og i TV-programmer på Kanal 4, har Anni Fønsby også forsøgt at blive skuespiller. I 1990erne rullede den meget populære TV-serie TAXA over skærmen på DR 1, og her havde Anni Fønsby en mindre rolle som bar-dame. Det er dog ikke senere blevet til nogen skuespiller karriere.

Private forhold
Privat danner Anni Fønsby par med Erik Damgaard, og sammen har de fået datteren Victoria i april 2010. De mødte hinanden i Anni Fønsy tidligere skoforretning Cavallier på Store Kongensgade i København. Parret blev gift på rådhuset i februar 2009, og Anni Fønsby har en datter fra et tidligere forhold.

Der har der været meget fokus på Anni Fønsby, da hun d. 16. april 2009 blev anholdt sammen med Erik Damgaard, fordi de var sigtet for rufferi. Det var ikke første gang, Anni blev sigtet i den forbindelse, for hun blev tilbage i 2005 idømt 1 års betinget fængsel netop for rufferi.

Erik Damgaard
Erik Damgaard er født d. 15. februar 1961. Sammen med sin bror grundlagde han IT virksomheden Damgaard Data, som han har været erhvervsleder for. Efter nogle år på banen ændre Damgaard Data navn til Navision. I 1997 modtog Erik Damgaard og hans bror IT-prisen, og 5 år senere valgte de at sægle virksomheden til Microsoft, hvilket gjorde Erik Damgaard til millionær.

I et par år var Erik Damgaard ansat hos Microsoft i Seattle, USA, og han har også være bestyrelsesformand hos Greentech samt medlem af bystyrrelsen i Capinordic. Inden Erik Damgaard mødte sin nuværende kone Anni Fønsby, var han gift med Signe Damgaard, som han har 2 børn med. Efter Erik og Annis medvirkende i Erik og Anni goes to Hollywood blev de begge landskendte. Erik Damgaard blev også anholdt i forbindelse med rufferi sagen mod Anni Fønsby, men da der ikke var beviser imod ham, blev han løsladt efter grundlovsforhørets afslutning.

Mystikken omkring Erik og Annis bryllup
Erik Damgaard og Anni Fønsby havde i en lang periode planlagt det helt store drømmebryllup med flere hundrede gæster, som skulle holdes i den italienske by Portofino. Det planlagt bryllup havde fået meget omtale i pressen, og pludselig kom det frem, at brylluppet var aflyst, hvilket fik pressen helt op og ringe. Rygterne begyndte at lyde på, at Erik Damgaard og Anni Fønsby havde fået kolde fødder med brylluppet, og at de var gået fra hinanden.

I en længere periode havde der været en masse skriverier omkring Anni Fønsby, hvor hun bl.a. var blevet kaldt for luder, skamferet, monster, hysterisk og grisk. Alle disse negative ord, samt den helt store opmærksomhed parret havde fået efter deres medvirkende i programmet Erik og Ani goes to Hollywood, valgte de af aflyse det planlagte bryllup. Erik Damgaard og Anni Fønsby var altså ikke gået fra hinanden, men de havde behov for et pusterum fra medierne og leve lidt stille og roligt som helt ”almindelige” mennesker.

Erik Damgaard og Anni Fønsby blev alligevel gift, da de efter noget tid gik på rådhuset. Ingen vidste at de skulle giftes, men alligevel havde pressen fundet frem til deres bryllupsdag. Dog fik et familiemedlem arrangeret det sådan, at Erik Damgaard og Anni Fønsby kunne køre forbi pressen og ind på rådhuset gennem en bagdør, og de kunne dermed blive gift i ro og fred fra pressen.

Rufferi sagen mod Anni Fønsby
Anni Fønsby og Erik Damgaard har ejet to bordeller, der lå på Østerbro i København. Tilbage i 2005 blev Anni Fønsby idømt 1 års betinget fængse for rufferi, og hun blev anholdt igen d. 16. april 2009 i sagen om bordeldrift i millionklassen. Dommen mod Anni Fønsby medførte, at hun overdrog driften til hendes veninder Trine Jørgensen og Louisa Larsen, som hele tiden var sagt, at den dag i dag har Anni Fønsby ikke noget med prostitution at gøre.

I starten var sagen mod Anni Fønsby lidt forvirrende, da hun i starten forklarede, at hun var massagepige. Senere ændrede hun forklaring til, at hun var telefonpasser, samt at hun ikke havde noget med sagen at gøre, da pigerne selv havde valgt at leve, som de gjorde. Desværre for Anni Fønsby havde retten beviser imode hende, og hun kan nu forvente at få en dom. Dog var der ingen beviser mod Erik Damgaard, og efter han blev afhørt i grundlovsforhøret, blev han løsladt, mens Anni Fønsby stadig var varetægtsfængslet.

Under retsagen var Anni Fønsby gravid, og sagen er derfor endnu ikke afsluttet. Anni Fønsby fødte parrets første fælles barn i april 2010, og nu venter hun på, at der skal falde dom i sagen. Hvis Anni Fønsby bliver kendt skyldig i bordeldrift i millionklassen, bliver hun tiltalt efter straffelovens § 228 for bordeldrift, og i værste fald kan Anni Fønsby komme i fængsel i op til 4 år


Om 'Anni Fønsby & Erik Damgaard: Find information om Erik & Anni her' #153
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker