TV Pakker

Boxer Tank-Selv: Til dig som har Campingvogn el. Sommerhus

Se oversigt over forskellige TV Udbydere Klik her.
Er du campist, eller holder du ferie i sommerhuset og ønsker at se de samme TV-kanaler, som når du er der hjemme, men du ønsker ikke at betale for to abonnementer? Så er Boxer tank-selv en rigtig god løsning for dig.

Boxer tank-selv
Boxer tank-selv er en ny service til de kunder, som opholder sig meget i eller afholder ferie i et sommerhus eller en campingvogn. Det fungerer på den måde, at du kan ”tanke” digital betalings-TV efter samme metode, som man tanker taletid til sin mobiltelefon. Med Boxer tank-selv får du den største frihed hvad angår TV, når du er på ferie, og du kan betaler kun for den periode, du ønsker. Dvs. du kun nøjes med at betale for en eller to måneder om året.

Ingen parabol eller udendørsantenne
Hvis du ikke har en antenne i campingvognen eller i sommerhuset, kan du ofte nøjes med en lille digital stueantenne, som du kan sætte bag på TV´et, og det er jo meget nemmere end at skulle sætte en parabol op. Med den lille antenne har du også mulighed for at flytte rundt på TV´et, og du vil stadigvæk kunne se dine digitale betalingskanaler. Hvis du f.eks. ikke længere er på ferie, men stadig har mulighed for at se TV med dit Boxer tank-selv kort, så kan du tage kortet med hjem og anvende kortet, for hos Boxer er du nemlig ikke bundet til en bestemt placering, når du skal se TV. Ønsker du at gøre brug af Boxers nye tank-selv TV-kort, kræver det, at du har Boxer godkendt modtagerudstyr i form af en digital modtagerboks eller indbygget DVB-T modtager i dit fjernsyn.

Til dig med sommerhus eller campingvogn
For de dansker som ønsker at følge med i fodbold VM i sommeren 2010, og som er på ferie samtidig, kan du med Boxer tank-selv TV følge med i VM kampene. Tegner du et Boxer tank-selv abonnement, så kan du nemlig følger med i landskampene, da tank-selv abonnementet indeholder alle kanalerne fra Boxers Mix abonnement, så du har derfor alle kanalerne, som viser samtlige VM kampe.

Boxer har selv foretaget en undersøgelse af markedet på tank-selv digital TV, og resultatet blev, at over halvdelen af de danske sommerhusejere og hver fjerde campingvognsejere vil overveje at få betalings-TV, når de er på ferie, hvis det ville være muligt kun at betale for f.eks. en eller to måneder. Derfor er der noget, som tyder på, at Boxer tank-selv bliver en succes på det danske marked.


Om ' Boxer Tank-Selv: Til dig som har Campingvogn el. Sommerhus' #136
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker