TV Pakker

Beverly Hils: Læs om Dylan, David, Steve, Donna, Andrea og Kelly!

Beverly HilsBeverly Hils er den amerikanske ungdoms TV-serie, som gennem 1990erne fik stor succes blandt den unge del af TV-seerne i hele verden. I Danmark bliver serien genudsendt utallige gange alle hverdage på TV2. Ungdomsserien blev sendt sendte første i oktober måned 1990 i USA, og den fik præmiere i Danmark i 1992. Beverly Hils blev produceret i perioden 1990 til 2000, og der er i alt lavet 296 afsnit fordelt på 10 sæsoner.

Seriens indhold
I Beverly Hils følger man en række unge amerikanere gennem deres tid teenageår og frem til, de bliver voksne. Første sæson bærer meget præg af familien Walsh, som er flyttet til Beverly Hils fra Minnesota, og man følger den forandring, som børnene Brenda og Brandon, løber ind i, når de flytter til en by som Beverly Hils, deres drømme samt mødet med deres nye venner Dylan, David, Steve, Donna, Andrea og Kelly. Rollerne spilles af Jason Priestley, Shannen Doherty, Jennie Garth, Luke Perry, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green og Tori Spelling.

Serien omhandler desuden store spørgsmål og konflikter, som de unge støder på i deres teenageår, og de udfordringer, som følger med, når man bliver voksen - heriblandt kærlighed, konflikter, valg af job og uddannelse, udfordringen det er at stifte familie og meget mere. I takt med personerne bliver ældre, bliver deres problemer og udfordringer også større og mere seriøse.

Det nye Beverly Hils
90210Efter 8 års pause i USA fra Beverly Hils kom serien atter frem på de amerikanske fjernsynsskærme i en ny fortolkning af den populære serie. D. 11. maj 2008 blev det officielt, at der kom en ny omgang Beverly Hils, og d. 2. september fik 90210 præmiere i USA. Dog måtte danskerne måtte vente til d. 15. februar 2009 med at se den nye serie.

90210 omhandlede de samme problemstillinger, som den første udgave af Beverly Hils, men det var med nye skuespillere med flere af de samme persontyper. I den nye omgang af Beverly Hils blev det også til et gensyn med bl.a. Jennie Garth, Shannen Doherty og Tori Spelling, der spillede Kelly, Brenda og Donna. I 90210 er Kelly blevet ansat som studievejleder på West Beverly Hills Highschool, og hun har fået en søn sammen med sin ungdomskæreste Dylan. Brenda arbejder også på sin gamle skole, men som dramalærer til skolens musical. Donne vender tilbage til byen efter at være flyttet til udlandet med barndomskæresten og hendes mand David, men lykken er ikke længere så stor, som da de blev gift i det sidste afsnit af Beverly Hils.

I den nye indspilning af Beverly Hils tages det igen udgangspunkt i, at en ny familie flytter til byen, og i 90210 er det familien Wilson, som er flyttet til den glamourøse by Beverly Hils. Børnene Annie og Dixon Wilson oplever dog en lidt mere besværlig start på West Beverly Highschool end Brenda og Brandon havde, da deres far skal være rektor på skolen.


Om 'Beverly Hils: Læs om Dylan, David, Steve, Donna, Andrea og Kelly!' #218
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.492 kr.
599 kr. Kr 299,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 25 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
TV-Pakke priser
TV Pakker