TV Pakker

Stig Rossen, kendt dansk sanger og skuespiller. Læs mere om Stig

Stig RossenStig Rossen er en kendt dansk sanger og skuespiller, der er født d. 14. juni 1962 i Glostrup. Han bor i den østfynske by Kullerup sammen med sin kone Nina og deres 3 drenge. Stig Rossen har også en datter sammen med sin tidligere kone Yvinne Schetter, som er en kendt operasangerinde. I 1990 blev Stig Rossen uddannet ved Guildhall School of Music and Drama, men han blev kendt et par år tidligere, da han fik en fjerde plads ved Dansk Meldodi Grand Prix i 1988 med sangen Vi dansker rock og rul. I 2007 var igen tilbage i det danske Meldoi Grand Prix med nummeret Så nær som nu, som fik en tredje plads.

Da Stig Rossen blev uddannet sanger og skuespiller i 1990 fik han en hovedrollen Jean Valjean i forestilling Les Misérables, som blev spillet i den engelske hovedstad London. Herefter har Stig Rossen løbende haft forskellige roller i adskillige film og musicals. Stig Rossen har også medvirket et par afsnit af den danske comedy serie Klovn. Herudover har han lagt stemme til flere Disney tegnefilm, bl.a. Mulan, Tarzan 2, Bjørnebrødre samt Lilo og Stitch.

I samarbejde med Sønderjyllands Symfoniorkester har Stig Rossen udgivet flere cd´er, og han har også sunget en del gospel i årene 1994 til 1995. Stig Rossen lavede i begyndelsen af 2005 en støtte koncert sammen med Trine Gadeberg til tsunami ofrene i Asien. Koncerten kom på auktion, hvor den blev solgt for kr. 62.000.


Om 'Stig Rossen, kendt dansk sanger og skuespiller. Læs mere om Stig' #282
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.492 kr.
599 kr. Kr 299,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 25 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
TV-Pakke priser
TV Pakker