TV Pakker

Nordisk Film | Det ældste filmselskab i verden.

Nordisk Film er det ældste filmselskab i verden. Selskabet blev grundlagt d. 6. november 1906, og i løbet af 1900-tallet udviklede selskabet sig meget og blev solgt til Egmont Koncernen. Hos Nordisk Film er man den førende udvikler i Norden inden for bl.a. produktion og distribution af musik, film og spil. Disse brede områder har været med til at give Nordisk Film 4 store forretningsområder. Disse områder er Nordisk Film Distribution, Nordisk Film Post Production, Nordisk Film Production og Nordisk Film Biografer.

I Norden har Nordisk Film alle rettighederne til at kunne distribuere Sony PlayStation, og selskabet har flere hundrede biografer i både Norge og Danmark. Nordisk Film beskæftiger omkring 1.300 medarbejder fordelt over selskabets afdelinger i Finland, Sverige, Danmark og Norge.

Vision og mission
Hos Nordisk Film ønsker man at være den mediekoncern, som er allermest attraktiv og imødekommende over for kunderne, medarbejderne og selskabets samarbejdspartnere. Dette er en del af Nordisk Films vision, som også lyder på, at selskabet ønsker at være Nordens mest attraktive leverandør af underholdning. Alt dette sker samtidig med, at selskabet ønsker at følge med den udvikling, der finder sted i verdenssamfundet.

Missionen hos Nordisk Film er at leve op til dets motto, We bring stories to life. Dette forsøger Nordisk Film at gøre ved at formidler og skabe fortællinger gennem musik og levende billeder i form af film. Nordisk har i rigtig mange år været en af de mest førende selskabet i hele verden, og selskabet har også et mål om have denne status i fremtiden.

Nordisk Films værdier
Nordisk Film er et selskabet, som lever efter 3 meget betydningsfulde værdier. Disse værdier er rummelighed, ambition og passion. For at beskrive disse værdier nærmere kan det siges, at Nordisk Film ønsker at være åben over for omverdenen samtidig med, selskabet ønsker at vise respekt over for andres kompetencer, personligheder og kulturer.

Værdien om at være et ambitiøs selskab skal ses ud fra selskabets vindermentalitet. Dette betyder, at udfordringer er vigtige for selskabet, idet disse er med til at drive virksomhedens motivation for dermed at levere den helt store succes. Den sidste meget vigtige værdi for Nordisk Film er værdien om at være et selskab, som er passioneret. Dette forklarer Nordisk Film med, at selskabet brænder for det, selskabet producerer og laver i det daglige. Derfor handler det også om, at man hos Nordisk Film samarbejder på kryds og på tværs af alle medarbejdere. Den sidste ting inden for passionen er, at Nordisk Film er et selskab, der tør løbe en risiko og satse for dermed at tage nogle chancer, som i langt de fleste tilfælde ender med succes.


Om 'Nordisk Film | Det ældste filmselskab i verden. ' #310
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker