TV Pakker

Kanal 9: Verdens bedste fodbold

Tilsæt tempo, teknik, fysik, taktik, intensitet rør rundt, og hvad har du så? Fodbold. Verdens bedste fodbold – hvor kan man finde dette? På kanal 9 selvfølgelig!

Kanal 9 giver dig den bredeste og bedste dækning af verdens mest populære sport. Den tager dig hver weekend med på rundrejse i hele det store fodbold Europa, og giver dig mulighed for at opleve de bedste spillere, i de bedste ligaer! Kanal 9 tilbyder alt det bedste fra hollandsk, italiensk, spansk, dansk og engelsk fodbold.

La Liga er verdens bedste liga, og der er kun plads til verdens bedste spillere og trænere. La Liga huser også verdens to største klubber, Real Madrid og FC Barcelona. Følg den direkte duel imellem de to klubbers gigantiske stjerner, og ikke mindst duellen imellem Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. De senere års to bedste spillere står her ansigt til ansigt i en direkte duel, der uden tvivl vil have en altafgørende indflydelse på hvem der skal trække det længste strå, i den altid benhårde mesterskabskamp. Derudover er Michael Laudrup igen at finde, i sit rette element, i den spanske liga. Kanalen giver mulighed for, at følge Laudrups spanske eventyr med Mallorca, og er med hele vejen imens Laudrup skal forsøge at etablere sig blandt andre store trænernavne som Josep Guardiola og José Mourinho!

Udover de spanske teknikere byder kanal 9 også på taktisk italiensk snilde fra Serie A. Her kan du følge sidste års Champions League vindere fra Inter, samt de gamle storklubber Juventus, med Christian Poulsen på holdet, AC Milan og Roma, som desperate efter en titel, efter de sidste mange års Inter dominans. Oplev stjerner som Ronaldinho, Wesley Sneijder, Buffon, og Totti. Serie A er altid fuld af intensitet og nerve!

Men hvis alt dette ikke er godt nok så byder kanal 9 også på alt det bedste pokalfodbold fra England, hvor man aldrig kan vide sig sikker på noget som helst. Vil Manchester, Arsenal eller Chelseas stjerner gå hele vejen, eller vil en af Englands mange andre hold standse dem endnu engang? Intet er afgjort før det sidste slag er afsluttet i den engelske Carling Cup, hvor der uden tvivl vil blive gået til stålet.

Kanal 9 giver dig også mulighed for at følge alle de danske spillere, både i deres den danske SAS liga, og i udlandet. Du får muligheden for at følge OB, Brøndby og alle de andres danske klubbers jagt på FCK. Se også de danske landsholdspillere slå deres folder i den hollandske Æresdivision hvor de repræsenterer nogle af de største klubber i Europa, som eksempelvis Ajax Amsterdam og Feyenord.

Kort sagt: uanset hvilken smag du har, så har Kanal 9 altid en lækkerbisken klar til dig!


Om 'Kanal 9: Verdens bedste fodbold' #194
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker